מישהו יודע..

matanga

New member
מישהו יודע..

איך לעזאזל משלבים בין צבא לתופים!!!! נעים מאוד, אני חדש כאן.

danezeq

Member
יופי! עוד חבר מתופף! ברוך הבא!

בקשר לשאלתך - אתה מתכוון לסנרים הגדולים שעושים עליהם מארש צבאי?

matanga

New member
לא..

הכוונה היא איך משלבים שירות צבאי (לא ג´ובניקי) עם כל עניין התופים, אימונים, חזרות, טכניקה...

danezeq

Member
אמממ.... מנסים להתקבל ל"להקה"?../images/Emo8.gif

נראה לי שחייבים להיות ג´ובניק כדי להשאיר זמן לאימונים

matanga

New member
תרשו לי

לחסוך לכם את המחשבה. לא ניתן לשלב קריירה מוסיקלית (כמתופף לדוגמא) ולשרת כחייל קרבי. אם בתופים חשקה נפשך השמר לך מאותו גוף מגעיל ששמו צה"ל אשר יקח את כשרונך, אהבתך, וחייך ויהפוך אותם לחסרי תופים - אין זמן לחזרות = הלהקה מתפרקת אין זמן לטכניקה = אתה הופך איטי אין זמן לעבודת רגליים= אתה נהיה נכה אתה משתחרר= חזרת לנקודת ההתחלה, תתחיל 2-2 על ביט איטי מחדש.....

HelloweeN

New member
נכון מאוד.

גם אני ניצב בפני אותה בעיה בימים אלו ממש. תקוותי היחידה שהצבא ישים אותי כג´ובניק, או קל"ב כלשהו.

Kodak997

New member
רגע שאני אבין...

אי אפשר להביא פאד או מקלות לצבא ולהתאמן?

madrigal

New member
תביא פד ומקלות מהבית

וקדימה יסודות חביבי וסודות מתי שיש זמן פנוי בקשר לרגליים פשוט הבאתי רגלית בם ישנה מהבית אליה חיברתי פנל מעץ עליו הדבקתי ספוג קשה עם דבק 3 שניות ואקדח סיכות תאמין זה משתלם אתה מגיע הביתה לא חלוד, 3 שנים העברתי ככה ותאמין לי לא הייתי ג´ובניק.

PorTnoY

New member
מ0כים איטך....

ב 100% !!!! אי אפשר לשלב.. זה קשה בטרוף. אח שלי מנגן על גיטרה וכשהוא הגיע לצבא הוא לא היה נוגע בה אפילו... רק כשהיה חוזר בשישי שבת. הוא אמר לי שאם לא הייה לו שרות צבאי אז הוא היה משתפר הרבה יותר מהר.... גם אופיר עשה את זה, לא? אורן אמר לי שהפ0קת ללמוד אצלו כשהלכת לצבא ושחזרת אחרי השרות, לא?

למעלה