מישהו יודע ...??

לא

אבל זה ממש מוזר כאילו זה היה ביום רביעי ואני כבר רוצה לראות את זה כמו שאר האירוחים

גם אני

כנסו כולם!!! אבל כולם!!!../images/Emo206.gif|מזיע

מחר כידוע לכם יתקיים חצי הגמר הגדול: נשארו רק שלושה זוגות ומתוכם יעלו רק שניים מחרתיים נדע את התשובה על שאלת השאלות: מי יעלה לגמר הגדול? זה הזמן שכל אחד מכם ייעשה עם עצמו חושבים טוב טוב ויחשוב את מי הוא רוצה להעלות: בבואנו להחליט אנחנו צריכים לנטרל את עצמנו מכל גורם שעלול להשפיע על החלטה נבונה ונקייה שלנו.ואני אסביר אני למשל אוהב את אנה אורונוב אהבת נפש( מי שקרא מה שאני כותב בד"כ יודע...)היא עושה כוריאוגרפיות יפות והכל..אבל כשאני בא להחליט אני צריך לחשוב בסופו של דבר על המועמד-חיים לא אנה עומדת כאן לשיפוט ובשורה תחתונה חיים רוקד חמוד אבל לא יותר מזה!! וכמה שההחלטה הזו לא קלה לי (שוב בגלל אנה) אני לא חושב שהוא ראוי להגיע לגמר! גיא אריאלי אין לי ספק שיגיע לגמר ומקומו שם כמעט ומובטח לפי התוצאות והתחזיות
אבל זה הזמן לתמוך בזוג שעבדו מאוד קשה ועשו דרך מאוד ארוכה על מנת להגיע לאן שהגיעו- ואני מדבר כמובן על פיני ודורית!!!
דורית עשתה עבודה יוצאת מהכלל עם פיני! פיני רוקד מצוין ומגיע לו להיות בגמר...הוא כבר כ"כ קרוב אליו אז אל תאכבו- הצביעו פיני טבגר ודורית מילמן- חזקו את הזוג הזה כי הוא בהחלט ראוי לגמר!!! אנא מכם הצביעו פיני ודורית לגמר!!! זוהי בקשתי האחרונה מכם

2 Mיכל

New member
אולי הצבעות כאלה יורידו את חיים

ואנה, אבל אולי אם כולם יצביעו לפיני ודורית כדי "להציל" אותם בסוף ייצא שדווקא גיא ומאשה ירדו, כי כולם היו כל כך בטוחים שהם לא יודחו גם ככה. רק נקודה למחשבה. ככה בדיוק שירלי וקיריל ירדו (כולם התגייסו להציל את לימור ודני, שכחו את שירלי וקיריל וגיא ומאשה ובסופו של דבר הם הועמדו להדחה).

גיא ופיני הם שהוכיחו עצמם ביותר

אני עדיין תוהה מה קרה עם ההצבעות של הבית ברבע הגמר - אולי דוקא אנה וחיים היו אמורים ללכת הביתה?

2 Mיכל

New member
לאלא, רק אם לימור וחיים היו יוצאים

מקום ראשון מבחינת הקהל ופיני ודורית מקום שני (ידוע שחיים ואנה קיבלו מקום אחרון), רק אז אנה וחיים היו יורדים. כי ככה היה יוצא תיקו משוכלל של 5 נקודות לכולם וחיים ואנה היו יורדים כי הקהל קובע יותר מהשופטים. לא נראה לי שללימור וחיים הצביעו הכי הרבה. אחרי התכניות האחרונות דווקא המוניטין של פיני ודורית וגיא ומאשה עלה.

gili667

Member
חברה,באתר יש כבר את התוצאות הסופיות

........... הוידאויים של המקומות הסופיים כבר נמצאים באתר לא תראו אותם ברשימה מימין אבל לפעמים יעלו ברצף אחרי וידאו כלשהו

ריקי R

New member
כולנו עם פיני ודורית!

חברה לא לשכוח 12 ל5060 הזוג היחיד שבאמת באמת מגיע לו!

gili667

Member
אבל... במילא כבר נקבע הזוכים

רביבו ואנה ואני ממש לא צוחק אז קצת מיותר משלוח הנ"ל , לא?!

barbie125

New member
לא, ממש לא.

אני מאמינה שימציעו סיבה למה הם יעלו לגמר, אבל לא יזיפו את תוצאות הגמר. נאמר שאנה תהיה בגמר. ועוד זוג. עם הזוג השני שיהיה בגמר (אני מקווה שאלו יהיו גיא ומאשה. פיני ודורית רוקדים טוב, אבל פיני לא ברמה של גמר. לפחות לא אל חשהבון גיא ומאשה. זה לא שאני חושבת שחיים ברמה של גמר. להפך - לדעתי כיסאות רוקדים יותר טוב ממנו.
) ונאמר שהקהל הצביע יותר לזוג השני. אז הזוג השני יזכה - כי לא משנה כמה יתנו השופטים, הקהל משפיע בסוף. אז תצביעו, ולא לחיים ואנה.

gili667

Member
?! ראיתי את הוידאו!! באתר!!!!

בוידאו למעלה היה כתוב : מקום 1 בוידאו של מקום 2 היה כתוב : מקום2 וכן הלאה לכן זה מוזר לי כלכך היה איזה ריקוד שהגבר רקד עם מסכה/מטפחת ? אם אני לא מבלבל אז זהו הריקוד של המקום הראשון (אבל בהחלט יתכן שבנקודה פרטית זו אני מבלבל)

ריקי R

New member
חייבים להצביע!

כל עוד יש תקווה ואני מקווה שהקהל כן יקבע ויקלוט שכבר צריך להעיף את אנה הזאת! 12 ל5060! כולם להצביע!

לgili667!!!../images/Emo206.gif../images/Emo42.gif

גבר, אתה לא עוזר לי כאן...זה ממש לא הזמן להתייאש עכשיו אתה שומע? אז בבקשה תתאפס על עצמך ותתחיל לסמס ולבחור 12 פיני ודורית/גיא ומאשה אם אתה באמת לא רוצה שחיים ואנה יעלו לגמר. בואו ניתן תחרות הוגנתת למי שמגיע באמת!!! בהצלחה!!!

amitk80

New member
בחירת המנצחים

אכן השופטים משוחדים על אנה וחיים, למרות שהם אינם מבריקים

נכון

את צודקת ב 1000000 אחוז פיני ודורית כאלה חמודים ובאמת מגיע להם לנצח פיני עשה עבודה מצוינת והוא עבד ממש קשה . למי כדי להצביע: 1.פיני ודורית ותעשו את זה עכשיו בכל דרך אפשרית כי אם נחשוב שאחרים יעשו את זה בסוף הם לא יהיו בגמר 2.חיים ואנה למרות שבכל ריקוד מסתכלים רק על אנה כי חיים באמת רקדן. 3.גיא ומשה לפי דעתי צריכים לעוף למרות שגיא עשה עבודה נהדרת אבל אני מרגישה שהם כבר לא מעניינים וכולנו לא רוצים שהם יעופו אבל אם צריך אז הם. ולא לשכוח להצביע כי אח"כ יהיה מאוחר.

נכון

את צודקת ב 1000000 אחוז פיני ודורית כאלה חמודים ובאמת מגיע להם לנצח פיני עשה עבודה מצוינת והוא עבד ממש קשה . למי כדי להצביע: 1.פיני ודורית ותעשו את זה עכשיו בכל דרך אפשרית כי אם נחשוב שאחרים יעשו את זה בסוף הם לא יהיו בגמר 2.חיים ואנה למרות שבכל ריקוד מסתכלים רק על אנה כי חיים באמת רקדן. 3.גיא ומשה לפי דעתי צריכים לעוף למרות שגיא עשה עבודה נהדרת אבל אני מרגישה שהם כבר לא מעניינים וכולנו לא רוצים שהם יעופו אבל אם צריך אז הם. ולא לשכוח להצביע כי אח"כ יהיה מאוחר.

למעלה