מישהו יודע

סמדר בנ

New member
צפירת הרגעה ../images/Emo124.gif

סוף סוף הואילה בטובה להתקשר החיילת ("אמא, לא היה לי רגע לנשום"...) - מעניין, גם לאמא שלה לא מאז שלחה אותה לבסיס חצי מעולפת....כל הגנים הפולנים שלי כבר עשו שעות נוספות בשעות האחרונות... מסתבר שמרגישה טוב יותר, שהפריסה היתה מוצלחת מאוד, קיבלה "צפרגולון" (כמו אות לוחם שיריון רק קטן יותר) ו"שרוך פז"מ" שעובר מדור לדור... עשתה טופס טיולים לקראת היציאה להכנה לקצונה ומחר תחזור הביתה. בקיצור יום עמוס לה, ואצלנו בבית לא נשאר טיח על הקירות מרוב שגירדתי אותם בשעות האחרונות... שיהיו בריאים הילדים האלו

רק שתהיה אמא תבין.

הם לפעמים משתאים מה אנחנו דואגים. העיקר שהכל בסדר. והיא קבלה כזה ,אבל קטן?

סמדר בנ

New member
שמעתי אותה אומרת ברקע

ידעתי שאמא שלי תהרוג אותי... כן, זה הסמל, בקטנצ'יק.

mars4

New member
לא להאמין.... היום היתי שם

החובש יוצא לקורס GPS וכתוצאה מזה יצא עם האפוד ששוקל איזה 30 ק"ג (כולל פק"ל החובש) היה עלו להתייצב במחנה נתן. כמובן שרחמי נכמרו ואחרי שנתתי לו לישון בהפתעה עוד שעה מעבר לשעה שנקבעה , הפתעתי אותו בהסעה ישר למחנה נתן. (בסה"כ 3 שעות הלוך וחזור). לראות את פרצופו היה שווה הכל. ובמיוחד על המשפט "אבא, אתה משקיען.. יש הורים שאפילו לתחנה לא לוקחים". מגיע לו לינוקה. אחרי 21 יום מבצעית, ומסע הכנה לכומתה של 25 ק"מ. כל גופו היה שיפשופים , פצעים וחבורות. אהה וצ'יפרנו אותו גם במס'ז שהזמנו לו בספא יוקרתי.. ששההההההה הבטחנו לא לגלות... "מה אני כוסית?" שאל אבל התרצה הלך ונהנה.

למעלה