מישהו יודע

סמדר בנ

New member
מישהו יודע

כיצד מגיעים למחנה נתן? (לשלוח לי במסר למרות שזה מחנה מוכר). אני מסיעה מחר את החיילת עם שתי צידניות... אנחנו אחרי יום של בישולים
. יש להם מסורת נחמדה במגמה שלה שמי שמסיימת את ה"חפיפה" שלה עושה פריסה (שתייה) לכל המגמה. הפריסה צריכה להיות בנושא מסויים, אז היא החליטה על אוכל איטלקי. לזניה, רביולי, ניוקי, חצילים בעגבניות וכו'. מכיון שבלתי אפשרי לעלות את המטען הזה לתחבורה הציבורית של יום א' החלטתי להסיע אותה חלקית.

איזה רעיון נחמד

נראה לי שדבר כזה יכול לקרות רק אצל בנות, או שמא אני טועה? לצערי לא יודעת לעזור בעניין מיקומו של מחנה נתן. בהצלחה בפריסה והכי חשוב - בהדרכה.

מאקי

New member
יציאה דרומית של באר שבע

מצוין במפות 3 ק"מ מהמרכזית...ושיהיה לה בהצלחה....ובשעה טובה. תעטפו היטב היטב בחד פעמי ועל זה אלומניום וכל הכבודה בקרטונים ככה שיהיה לה מרובע ונוח לטלטל. כיף לבנות..

poli55

New member
כל הכבוד על ההשקעה והרעיון

בוקר טוב לכם ונסיעה טובה מתכונים נשמח לקבל יום טוב

סמדר בנ

New member
תודה למי ששלח לי הסברים

כיצד לנסוע. המסורת הזו אכן מאוד נחמדה, הבעייה היא רק לסחוב את הכל כל כך רחוק. דוגמית קטנה - פאי שוקולד

כל הכבוד לחיילת המשקיענית

וכל הכבוד על הבחירה באוכל האיטלקי. אני מקווה שאתם שומרים טוב על הקירור של כל העסק הזה כי פסטה לא אוהבת להיות בחוץ בחום .... בכל מקרה שיהיה טעים נעים וכייפי. בוקר טוב לכולם ושבוע טוב

סמדר בנ

New member
הכל בתוך

צידניות רכות - מקווה שזה ישמו רעל המזון, והפריסה היום אחה"צ.

סמדר בנ

New member
אוי

מה עשתה לי המקלדת "ישמו רעל המזון" צ"ל "ישמור על המזון"
עוד יאשימו אותי שאני מרעילה את החיילות.

עציון

New member
אואחחח...איזו טעות פרודיאנית....

וזה מזכיר לי שבמסגרת ההתנדבות שלי בשניידר ארגנתי בזר לפני ראש השנה אשתקד ופניתי לבנות משלושת הפורומים לאומנות שימושית. ואיך כתבתי להם? "אל בנות פורום אוננות שימושית"...וכו. זה הפך לשיחת היום בתפוז........

אותותו זה יהפוך לשיחת היום גם כאן.

מה שחשוב זאת הכוונה ( האמיתית לא הסמויה...)

שימי לב שלא טעית משמעותית

אין אפילו החלפת אותיות. רק רווח במקום לא מתאים. ואפרופו פריסה, בתחילת השירות חשבתי לתומי שזה איזה סנדוויץ עם שוקולד או משהו דומה עד שהכנתי פריסה והבנתי שזה ממש עד כדי ארוחת מלכים.

mikca

New member
סמדר, כל הכבוד לבת על ההשקעה

ובכלל יפה המנהג הזה.

סמדר בנ

New member
קצת מודאגת ../images/Emo10.gif

אספתי את החיילת על צידניותיה ומיד ראיתי שהיא מרגישה לא טוב. כל הדרך לבאר שבע התלוננה על חולשה ובחילות. כשהגענו לשם היא לא יכלה לעמוד על הרגליים וממש נפלה עלי. בקושי הצלחתי להשכיב אותה במכונית. ישר הזעיקו חובשת, וחייל חמוד שהיה בשמירה ליד מיהר לחהביא משקה ממותק. החובשת הציעה לה להישאר במרפאה בבאר שבע, ביתי סירבה בכל תוקף ועמדה על כך שהיא רוצה לנסוע לבסיס. השבעתי אותה שאיך שהיא מגיעה לשם היא מתייצבת במרפאה. (אני בספק לאור הפריסה המתוכננת
) בינתיים אני על קוצים...

תעדכני ברגע שתדעי מה קורה סמדר.

נקווה שזה משו פשוט כמו התרגשות קלה או לא שתתה מספיק.

mars4

New member
בריאות לחיילת... מזל שהיתה שם חובשת

ולא חובש.. ספציפי.. . מקוה שהילדה חשה בטוב!

למעלה