מישהו יודע? את הכתובת של האתר של אפקט הפחד בראשון לציון?
M mary17 New member 2/6/06 #4 סחרוב 22 בבניין ביג ליד קניון הזהב פתוח כל יום חוץ מראשון בשעות 24:00-19:00
M mary17 New member 3/6/06 #6 אני לא מוצאת את האתר אבל.... http://www.local.co.il/rishonlezion/showItem.asp?articleId=1414
O omri015 New member 3/6/06 #9 זה מזה מגניב אבל אל תכנסו יותר מ4 כי אז זה לא כיף ואל תלכו בטור שאחד מחבק תשני סימנו את זה ב5 דקות וחלק בחצי שעה זה תלוי איך אתם הולכים
זה מזה מגניב אבל אל תכנסו יותר מ4 כי אז זה לא כיף ואל תלכו בטור שאחד מחבק תשני סימנו את זה ב5 דקות וחלק בחצי שעה זה תלוי איך אתם הולכים
S SNTQ New member 3/6/06 #11 באילת זה מסובך איך סבלתי.. חברים שלי הפעילו לי תמתקן (אילתים) והם הקפיצו לי תלב למרות שהייתי עם עוד חברה והיא אמרה לי מראש די מה הולך לקרות.. בכל אופן עשיתי את זה באילת מליון פעם היות וזה חינם בשבילי איך זה באמת פה? אותו דבר?
באילת זה מסובך איך סבלתי.. חברים שלי הפעילו לי תמתקן (אילתים) והם הקפיצו לי תלב למרות שהייתי עם עוד חברה והיא אמרה לי מראש די מה הולך לקרות.. בכל אופן עשיתי את זה באילת מליון פעם היות וזה חינם בשבילי איך זה באמת פה? אותו דבר?
O omri015 New member 4/6/06 #13 אין מקום בשורה אבל בזוגת כי בטור זה לא כיף הראשון הולך מהר סימתם בשניה
M mary17 New member 4/6/06 #14 גם אני רוצה!! צריך לסחוב מישהו שלא מפחד לשם או מישהו שמפחד וככה ההנאה תהיה גדולה יותר