מישהו יודע

זה בטח יהיה באחת התוכניות הקרובות

אני יראה כל תוכנית עד שזה ישודר ואני ממליצה גם לכם לעשות זאת. ואני אכתוב מתי זה שודר ומתי השידורים החוזרים ודרך אגב ראינו אותי גם בכתבה הזו

לפני מספר דקות הראו את הכתבה../images/Emo9.gif

בגיא פינס על ההצגה האחרונה של מרי לו
(וגם קטע שאסי עזר מראיין אותי מופיע בכתבה
) ובסוף התוכנית הראו את הקליפ החדש של מאיה בוסקילה שיגאל אלקיים
מופיע בו. שידורים חוזרים:הלילה בשעה 01:24 בערוץ 3 ומחר בערוץ הוט בידור ישראלי בשעה 21:00

RossandRachel

New member
שייטטט חשבתי שהיום ישש...אני לא מ

אמינה....חח מישהו הקליט במקרה??

RossandRachel

New member
חחח ראיתי בוי או די...

היה ממש טוב!!!! ומרגש בהחלט..מוזר שהתמקדו רק באמיר וביעל, והראו את אביטל לשניה ורבע-- הם צריכים להתמקד גם באחרים...

aMiRi GiRl

New member
וזה אחד הדברים

שהכי בולטים בשואו-ביז נורא קשה לפרוץ, וגם את משחקת במחזמר כזה מצליח כמו מרי לו - תמיד יתמקדו בכוכבים ולא בשאר הקאסט, יתמקדו באלה שיותר בולטים ויותר מפורסמים, ככה זה, בגלל זה אומרים שהשואו-ביז הזה הוא אכזרי.

RossandRachel

New member
אבל זה ממש אכזרי- כי ההצגה

ממש לא רק שלהם... הייתי מראיינת את טלי אורן! את יגאל שדה- גאאד הוא המלך של ההצגה הזאת!

aMiRi GiRl

New member
נכון, זה אכזרי , מאד אכזרי

אבל ככה זה העבודה הזו - אכזרית! וכל שחקן צריך לומר תודה על כך שיש לו עבודה.. כי לצלם סרט - זה אולי חודש (במימדי זמן של מנחם גולן), אז שחקן ראשי בהצגה, תהיה לו עבודה למשך חודש - ואח"כ שוב הוא מחפש עבודה, ובמזל הוא גם יכול לפרוץ. הצגה - לא ידוע כמה זמן היא תחזיק , ואם היא מצליחה בגדול ומחזיקה כמה שנים - גם על זה צריך להגיד תודה ענקית. בקיצור, העבודה של השחקן נורא אכזרית והיא מצריכה עור של פיל וסבלנות גדולה.

miri a

New member
תדייקי..

התמקדו ביעל. אפילו לא כ"כ באמיר.. וחבל. סך הכל מדובר פה בקאסט ענקי, לא הזכירו בכלל את המשניים שלא נדבר על המחליפים וכו'... בחסר הזכירו את גיא. שוב בגלל שהוא בעלה של.. יעל.

למעלה