מישהו יודע

אילן די

New member
אם זה מה שעושה לך את זה

אוטומטית חזקה מספיק תעשה גלגלים אם תדביק את הדוושה לרצפה אבל אם יש לך מכונית חלשה יחסית - שים גז בניוטרל ותעביר מהר לדרייב.... אה ותקפיד שההגה ישר.

sronis

New member
אילן די!! אז אני לא הדביל היחיד

שער בשעה כזאת (בלי להעליב)... אה בעצם אצלך זה לא אותו הדבר
מעניין, הדרך שלך לעשות גלגלים הרבה יותר קלה משלי... תודה על העצה! רוני, מוציא לשון בסיטונאות

© DrorZi

New member
רוני, שלא תעיז לעשות ככה ../images/Emo70.gif

תוך 10 פעמים כאלה אתה שובר את הגיר
רבים וטובים חשבו שהם מצאו את "השיטה" ואחרי זה הוציאו מעל 5K לשיפוץ הגיר.
דרור זי, יש שיטות אחרות

© DrorZi

New member
תראה :

יש שיטה של להחזיק את הברקס בשמאל וללחוץ פול גז ואז לשחרר את הברקס גם זה הורס את הגיר אבל הרבה פחות משמעותי מהשיטה של להכניס ל D בסל"ד גבוהה. בדר"כ ההנאה קדמית ובלם היד אחורי אז אפשר פשוט להרים בלם יד ולתת פול גז, ואחרי שהספיק לך הריח השרוף תוריד בלם יד וסע
דרור זי, ברור

Hannibal

New member
חזקה?

טויוטה קורולה 2001. 111 כ"ס זה מספיק חזק? ולא קשור, יש אפשרות להחליף את הגיר לגיר עם יחסי העברה יותר קצרים? כי להילוך הראשון לוקח נצח לעבור. אחרי זה זה כבר יותר טוב...

sronis

New member
בוודאי

עשיית גלגל הינה פעולה מסובכת וארוכה. היא כוללת שני חלקים - עשיית הג´נט ועשיית הצמיג. הג´נט מיוצר ממתכות כמו ברזל או לפעמים, בחישוקי סגסוגת, משילוב של אלומיניום, מגנזיום ומתכות קלות אחרות. הצמיג נעשה מחומר חזק במיוחד שאפשר לקרוא לו גם "גומי" (אבל כמובן שזה לא אותו הגומי שבגומיה, למשל). אח"כ מולבש הצמיג על הג´נט. נעשה איזון והמוצר המוגמר מולבש על האוטו. דרך אגב, צריך ארבעה כאלה בשביל מכונית ממוצעת. למיטב ידיעתי, התהליך דומה עד זהה גם במכונית אוטומטית וגם בידנית. אבל יכול להיות שאני טועה.
רוני, הולך "לעשות גלגלים"

אילן די

New member
וחשוב לציין

שהגומי עצמו - מוצאו בשרף עצים מיערות עד. ישנם יערות כאלה באפריקה ובדרום אמריקה שמגודלים לצורך עשיית הגומי. חשוב לזכור שבמקומות אלו מנצלים ילדים ושאר אוכלוסיה תמימה כדי לאסוף את השרף ובתמורה משלמים להם פרוטות. אל תשתתפו בבזיון הזה ! השתמשו בצמיגים צרים ככל האפשר כדי שלא יצטרכו הרבה גומי, או יותר טוב - סעו באופניים. יודעים מה - לכו ברגל ! אבל על נעלי עור !!!

sronis

New member
נעלי עור?? אילן?? איך אתה יכול??

אתה לא יודע שאתה תורם ככה להריגת פרות חפות מפשע ללא עוול בכפן? עדיף כבר צמיגי 255 בחתך 35 על 19 אינץ´ מאחור ו-225 בחתך 40 על 18 אינץ´ מלפנים. רוני, חולם על M

יגאל M3

New member
היי בכיין ! כן אתה !

אולי תפסיק לילל, חולם על M? הנה המפתחות
תמצא דיל טוב לטיסות, משהו כמו 350$ עם אל-איטליה, ב12 לינואר, במסלול הקרוב Jarama משעה 15 עד 17:30 תוכל להיכנס ולחייך כל הדרך אל הפיטס
. אם תגייס עוד חברה רצינים
נביא גם פורשה וZ3. יגאל. Mשחד בגדול. 245/40x17 225/45x17

sronis

New member
בכיין? מי? איפה?

מה זה צריך להיות? רק 245 על 40 על 17 מאחור? תתבייש. אני לא מגיע עד שאתה לא מרחיב אותם.
אחח יגאל, אם הכסף היה זורם מבין אצבעותי כבר מזמן הייתי לוקח את ההזמנה שלך... עוד יבוא היום... רוני

למעלה