מישהו יודע מישהו יודע במקרה את לוח הזמנים של קו 5 באשקלון בשעות הבוקר המוקדמות?
N newKiticat New member 7/9/04 #1 מישהו יודע מישהו יודע במקרה את לוח הזמנים של קו 5 באשקלון בשעות הבוקר המוקדמות?
ה ה דרומי New member 7/9/04 #2 תחילת קו 5 חמש שלושים וחמש\מאסף נכתב ע"י newKiticat: מישהו יודע במקרה את לוח הזמנים של קו 5 באשקלון בשעות הבוקר המוקדמות? לחץ כדי להרחיב... תחילת קו 5 חמש שלושים וחמש\מאסף בעיר לפי אתר אגד.
תחילת קו 5 חמש שלושים וחמש\מאסף נכתב ע"י newKiticat: מישהו יודע במקרה את לוח הזמנים של קו 5 באשקלון בשעות הבוקר המוקדמות? לחץ כדי להרחיב... תחילת קו 5 חמש שלושים וחמש\מאסף בעיר לפי אתר אגד.
צ צביקוש23 New member 7/9/04 #3 אני בשעות כאלה.. ../images/Emo29.gif נכתב ע"י ה דרומי: תחילת קו 5 חמש שלושים וחמש\מאסף בעיר לפי אתר אגד. לחץ כדי להרחיב... אני בשעות כאלה.. חולם על תחנת חאן משופצת... "כל הנוסעים מתחנת החאן לתחנת אילת מרכז.. מתבקשים לעלות לרכבת..."...
אני בשעות כאלה.. ../images/Emo29.gif נכתב ע"י ה דרומי: תחילת קו 5 חמש שלושים וחמש\מאסף בעיר לפי אתר אגד. לחץ כדי להרחיב... אני בשעות כאלה.. חולם על תחנת חאן משופצת... "כל הנוסעים מתחנת החאן לתחנת אילת מרכז.. מתבקשים לעלות לרכבת..."...