מישהו יודע...

במיכאל

New member
מישהו יודע...

לאן עדי (המדריכה) נעלמה? למה היא כבר לא פעילה בפורום??

adi23e

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

חיפשתם אותי? פיניתי כמה דקות להיכנס ולומר שלום.. מה שלומכם? איך עברה השבת? עשיתם משהו מעניין? קחו חידה לתחילת שבוע: עפו ציפורי דרור אחת לפנים ושתיים מאחור אחת מאחור ושתיים לפנים אחת בין שתיים ושלוש בשורה כמה ציפורים עפו? בהצלחה..

12...?

אממ...לא עשיתי משהו מעניין רק ארוחת צהריים אצל סבתא וסבא-אבל אני מניחה שאסור לקחת שומדבר כמובן מאליו...בסה"כ היה כייף והיצלתי את הכבוד שלי איך שהוא בזה שעשיתי 4X4 כי יכולתי להיזרק לגמרי..אבל שרדתי-יש לי עוד דברים לעשות-אבל אם האורחים שאמורים להגיע עוד מעט לא יבוא את הילדים שלהם-אוכל לנשום לרווחה-אם הם יבוא-יהיה לי לילה ארוך...חחחח

noagdfan

New member
3 ציפורים

כל פעם המצב אחר. בהתחלה 1 מלפנים ושתיים מאחור, אחר כך המצב התהפך וכו' וכו'.
השבת? את השבת הזו הקדשתי במיוחד לגיאומטריה. הרבההה מאוד גיאומטריה. אפילו אבא גאה בי שישבתי כל היום ולמדתי
[זה לא קורה בדרך כלל]. שבוע טוב לכולם! לי הולך להיות שבוע עמוס.. יהיה טוב [במיוחד אחרי שאתמול החלטתי לקחת את ספר מיכא"ל ולקרוא לעצמי
]

adi23e

New member
יפה לשתיכן, כמובן שהחידה הזאת

דורשת יציאה מהמסגרת.. יש עוד תשובות..

SadClown

New member
מנצלשת... חשוב...

כנסו לכאן, http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=sadclown&EntryId=623321&passok=yes

adi23e

New member
ליטל מתוקה ../images/Emo24.gif מה שלומך?

איך הולך עם הציורים שלך? פעם העלת לפה כמה.. יש חדשים?

SadClown

New member
אני בסדר...

אתמול במיקרה פגשתי את המדריכה שלי של מיכא"ל בקניון, איך שמחתי :)... בכלל זה היה יום מטורף מלא צירופי מקרים
לגבי הציורים... יש לי רישומים חדשים אבל אני לא ממש מצליחה להעלות לפורום, אני אנסה עוד :) ומה שלומך?

adi23e

New member
:)) את זוכרת מה אומרים בקשר

לצירופי מקרים.. אפשר לפתוח דיון ענקי על צירופי מקרים למיניהם (כמו שהיה לנו על יקומים) אם את לא מצליחה להעלות לפורום אולי זה כי הקובץ גדול מידי, תנסי להקטין אותו בסריקה. יש לך אפשרות לשים אותם בבלוג שלך אם זה לא יילך פה? אני אשמח לראות אותם :)

SadClown

New member
צירופי מקרים חחח נכון...

זה באמת היה מעניין מאוד השרשורים האלה... העניין שכשפגשתי אותה היה לי ממש מוזר, כי באותו היום יצא לי לחשוב עלייה וקרה שראיתי אנשים מאחורה וחשבתי שזו היא ואלו לא היו היא, ובפעם השלישית או משהו זו כן הייתה היא... מגניב :)

12111 מיכל

New member
עדי../images/Emo24.gif...

קיבלתי 86 בבוחן במתמטיקה סוף סוף ציון טוב הציונים שהיו לי במתמטיקה

adi23e

New member
אהלן ../images/Emo24.gif

איזה יופי, כל הכבוד תמשיכי כך! גאה בך:) קראתי שאת צריכה לבחור מגמות, וכנראה הולכת לביולוגיה (מתקשר לחלום שלך..). שיהיה לך המון המון בהצלחה
איך הולך לך חוץ מזה?

12111 מיכל

New member
תודה ובסדר גמור....../images/Emo24.gif

יש לי קצת עומס עכשיו יש לי טונות מבחנים אז בגלל זה אני פחות פה יש לי מבחן בעוד יומיים בסיפרות על המון חומר ויש לי מבחן בפיסיקה ביום חמישי ובחן ביום שישי בשל"ח וזה נמשך ונמשך אני רוצה חופש!!!!!!!!!!!!!

למעלה