מישהו יודע

Aspen

New member
מישהו יודע

מה עם באפי בביפ? כי ראיתי את לוח השידורים החדש שלהם, ובאפי לא שם. הבטיחו לנו שישימו מהעונה הראשונה שוב לא?

g a g a

New member
האמת היא

שאין לי מושג, אבל עד שמישהו ידע לענות על השאלה, להלן ממתק אמיתי תוצרת ג'יי לנו
: תבלו
אני רואה את זה בלופ, ובכל פעם זה יותר קורע.

barhenhalliwell

New member
נצל"ש |שמאלה| באפי באפי !!

אז ישבתי לי כמה ימים וכתבתי הרצאה על באפי ופמיניזים כחלק מהרצאה שאני עושה בבית הספר. היא הרצאה של שני עמודים היות ואני מקבל במה לכ 15 דקות. לפני שאני מגיש אותה אני מפרסם אותה פה בתקווה לקבל הערות, הארות וביקורת מכל סוג. (וידוי קטן-> השתמשתי בחלקים מהמאמר של אסף רזון לגבי צ'וזןמהאתר מסך מפוצל. אמנם שיניתי קצת, אבל היו שם תובנות שלא ידעתי קודם .. אז תודה אסף ו|מצטער| שזה לא נעשה ברשות) עוד תודה מיוחדת לענבל, הבחורה המדהימה , שהרצאתה בכנס "מי ימלל" על פמיניזם בבאפ( ואחות של רילי). אז תודה על השיחה הארוכה ועל ההשראה. מקווה שתהנו.

NimaZ

New member
הרצאה טובה מאוד!../images/Emo108.gif

רק כמה דברים- אני חושבת שאתה צריך להרחיב קצת יותר על הסדרה עצמה בהתחלה, כדי שאנשים שממש לא יודעים מה זה באפי, יקבלו נקודת מצב. ואתה יכול גם לספר על מה היה הרעיון שממנו הסדרה נוצרה, של ג'וס ש"הוא רצה לראות את הנערה במצוקה בתפקיד אחר".. כנ"ל לגבי פרקים שאתה מדבר עליהם, תרחיב קצת. כשאתה מדבר על רסטלס- תסביר איך נוצרה קוטלת וזה [תמצית רוע, בלהבלה get it done] בצ'וזן- גם תרחיב [קרב גדול, אין מספיק כח, פוטנציאליות] התוכן של ההרצאה ממש טוב! פשוט חסרים הקדמות

Aspen

New member
מנצל"שת לעצמי - דחוף

פיספסתי פיירפליי אתמול. מתי שידור חוזר?

NimaZ

New member
היום בשמונה וחצי נדמה לי../images/Emo108.gif

וגם בשבת ב10:30 בבוקרק, ובשש וחצי בערב.. או משהו שם. ויש מצב שיש עוד אחד

Aspen

New member
תודה!

עכשיו נראה אם אני אזכור לראות את השידור החוזר

AssafR

New member
יפה, ותודה על הקרדיט!

ענבל ספרה על העבודה ורצתי לקרוא אותה, בהנאה רבה. מעניין, מה אמרו התלמידים האחרים ו/או המורים? אגב, גישה שונה (לא לגמרי אבל קצת) למשמעות של סיפור הקוטלת הראשונה ויצירתה, תוכל לקרוא בסכפ"ש לפרק Get It Done שהזכרת בעבודה.

למעלה