מישהו יודע מתי יש טסטים החודש? אם זה עוזר אז באיזור ב"ש.. תודה
2 201002 New member 5/12/05 #2 חחח.. כל החודש,חוץ מהשבוע של חנוכה...שבו הבוחנים בחופש. בכל אופן,כל מורה מקבל כמות מסויימת של טסטים ותאריכים מסויימים,אז זה משתנה מאחד לאחד...
חחח.. כל החודש,חוץ מהשבוע של חנוכה...שבו הבוחנים בחופש. בכל אופן,כל מורה מקבל כמות מסויימת של טסטים ותאריכים מסויימים,אז זה משתנה מאחד לאחד...
G gilgula New member 5/12/05 #3 אוקיי הבנתי תודה נכשלתי טסט 1 לפני שבוע .. כשדיברתי עם המורה שלי אתמול לגבי טסט שני הוא אמר שיהיו לו טסטים רק לקראת סוף החודש.. האם זה הגיוני? יכול להיות שהוא מקבל תאריכים לטסטים רק בסופי חודשים? נראה לי מוזר.......
אוקיי הבנתי תודה נכשלתי טסט 1 לפני שבוע .. כשדיברתי עם המורה שלי אתמול לגבי טסט שני הוא אמר שיהיו לו טסטים רק לקראת סוף החודש.. האם זה הגיוני? יכול להיות שהוא מקבל תאריכים לטסטים רק בסופי חודשים? נראה לי מוזר.......
ר רן88 New member 5/12/05 #4 יכול להיות שכל הטסטים לפני זה כבר תפוסים ע"י תלמידים אחרים. גם יכול להיות שהוא מקבל תאריכים בסופי כל חודש, זה גם נשמע הגיוני.
יכול להיות שכל הטסטים לפני זה כבר תפוסים ע"י תלמידים אחרים. גם יכול להיות שהוא מקבל תאריכים בסופי כל חודש, זה גם נשמע הגיוני.