תיקח איזה משהו שיסמל בשבילך טיהור, נניח, מי מלח, תרחוץ את הקמע, תמלמל כמה מילים, וזה הכל.. אבל אם אתה רוצה להיות פרקטי (אני אישית מאמינה שטיהור תליונים זה רק מרגשות בעליהם עליהם) פשוט תשפשף אותו במבריק מתכות או משהו, ותחשוב עליו כאל חדש..
הנה כמה שיטות מעוילות לטיהור הקמע שלך: א, שטיפה תחת מים זורמים כמובן שכיימת עדיפות לנהר או נחל טבעי אך מכיוון שלרבים מאיתנו אין נהר בחצר אפשרי להעביר את הקמע דרך מים (בטמפרטורה פושרת) זורמים מהברז. (אין לעשות זאת בים!!) במשך כ 2-5 דקות ולדמיין איך האנרגיות השליליות יורדות עם המים. ב, קבור את הקמע באדמה רצוי למשך לילה שלם והאדמה כבר תנטרל את האנרגיות הלא רצויות שבקמע ג, העברת הקמע תחת קטורת או עשן של עלי אקליפטוס, דמיין את האנרגיות השליליות מתנדפות עם העשן. **החלק החשוב יותר בקמע הוא בהטענתו אם יש לך שאלה בהקשר לכך רשום לי ביחד עם מטרת הקמע,מי הכין אותו,ומה יש בו.
אבל אם ברצונך להרחיק את האנרגיות השליליות או את אותם האנרגיות שאינם מתקשרות לאנרגיות הרצויות באותו הקמע שנוצר למטרה מסוימת אחת הדרכים המועילות ביותר היא שימוש במים זורמים ומכיוון שבים המים אינם זורמים בכיוון אחד ואחיד, המים ימשיכו להחזיר אל הקמע את אותם האנרגיות הלא רצויות בו מלכתחילה ולכן שימוש בים למטרה זו איננה מומלצת. ובקשר לטיהור קמע מאנרגיות בעזרת קטורת, כמובן שזהו איננו השימוש היחידי בקטורת הקטורת משמש ככלי חשוב בטקסים עוד בטקסים העתיקים ביותר שאנו מודעים אליהם במקרה זה הקטורת נועדה לטהר את הקמע. בהקשר לקטורת והטענת הקמע, ניתן להטעין את הקמע בעזרת קטורת כאשר היא מיצגת את אלמנט האש, או את האש והאוויר יחדיו כמו שקיים בטקסי הטענת הקמע אצל הפגאנים וכמובן ששימושו עוד רבים למטרות שונות. מקווה שעזרתי קצת TETRAGRAMMATON
היא שמדובר במי מלח (של מלחים שונים) אשר עלולים להזיק לקמע מבחינה פיזית גרידא. לא רק זה, אלא שמי הים בחופי ישראל הם די מזוהמים מכל השפכים (חופי אשדוד ות"א הם המזוהמים ביותר כמו גם חופי חיפה הצפוניים וחופי הקריות). גם נחל (אין נהרות בארץ... והאידיוט שקרא לירדן נהר לא ראה נהר אמיתי מימיו) נקי קשה למצוא - רק באזור מקורות הנחלים (וכן נחלי הבניאס והחצבאני) ניתן למצוא מים נקיים מספיק. שלך הנווד
מלח פוגם בקריסטלים מסויימים, הדוגמאות שאני יודעת לתת לך זה קרנליאן, לברדורייט, לפידולייט, מולדוויט, טורקיז, אלקסיט ואופל. אין לי מושג מדוע אסור להשתמש בהם במלח, אבל זה אכן פוגם בהם. ואני לא חושבת שאדם צריך להרחיק לכת כל כך הרבה רק בשביל טיהור קמע, כשהוא בשקט יכול לעשות זאת עם קצת ריכוז.