מישהו יודע ?

תומר 10

New member
מישהו יודע ?

אני בת(כן תומר בת) ואני חדשה ויש לי כמה שאלות לגבי האיש המדהים הזה מתי הוא יוציא ת'סינגל הראשון שלו(הוא הוציא כבר?!? לא ,נכון?) הוא אמור להיצא דיסק בראש השנה לא ??? אוףףףףףףףף אני מחכה כבר מלאאאאאאאא זמן... ועוד משהו רק בשביל לומר גם אם לא פגשתי אותו (ורק נגעתי בו...ובכיתי ברגע הזה) גם אם אין לי את כל התמונות שלו(200 ומשו תמונות זה מספיק?) וגם אם אני לא יודעת עליו הכל אני פשוט אוהבת אותו!!!! ומתי הוא נכנס לפורום ....אני חייבת לדעתתתתתתתתתתתתתתתתתת

LiaTooosH

New member
קודם כל, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ו..

גם אני כמוך. לא ממש פגשתי את הראל. רק נגעתי בו (מלא פעמים) ופסטיגל הוא חיבק אותי אבל בקטנה כזה.. ואין לי מושג מתי הוא יכנס. אם בכלל. אני רק יודעת שהוא נכנס מידי פעם לפורום הרשמי. מקווה שעזרתי

skaatushonet

New member
ברוכיייייייייית

מה קורה???? אני אודליה בת 15 מירושלים! הוא נכנס לפורום הרישמי בלי להודיע אבל לפה ככל שידוע לנו הוא לא נכנס.... אין עדיין תאריכים לסינגל ולדיסק...אבל נקווה שבקרוב!!! וגם אני לא פגשתי אותו ואני גם מתה עליו!!! אה וסתם משו-אני יודעת שאת אוהבת אותו אבל מה לעשות אנחנו נשואים והוא פה לידי ומוסר לך נשיקה...!

skaatit 1

New member
ברוכה הבאה, מאמי...../images/Emo24.gif

אני אורטל בת 13 וחצי מקרית ביאליק... תהני כאן!!! ו...אודליה!!! אל תרגיזי...הראל שלי ואת יודעת את זה!!!

skaatushonet

New member
למה את לא מוחברת במסן?

אורטלוש-אל תתחילי. כוווווווולם יודעים אתהאמת. את בכלל עם מויאל!. עכשיו-שקט.

skaatit 1

New member
כולם יודעים את האמת???../images/Emo3.gif

את בכלל עם מישניה....אז סתמי עכשיו..חחח
ואני יתחבר בעוד 2 דקות... מ-ע-כ-ש-י-ו!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח תחלמי שאני יהיה עם מויאל...בעעעעעעעעעע
אני לא סובלת את הבן אדם הזה....איכסההההההההההה

skaatushonet

New member
אני חולקת עלייך

מחלוקת גדולה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! א.אני לאאאא עם מישניה הוא אשכנזי!!!!!אני עם הראל סקעת!!! ב.את כן עם מויאל!את פשוט לא רואה בלי המשקפיים שלך!!!!!!!!!!1חע! ג.אסור לשנוא אנשים {צדיקונת שכמותי!!!!!}

skaatushonet

New member
וחוצמזה

אם תראי כשכתבתי את ההודעה זה היה בדיוקקק 2 דקות אחורי שאת כתבת ולא הייתי מחוברת!!! חחחחחחחחחח תפסתי אותךךךךךךךךךך לילילילילילילי

skaatit 1

New member
סקעתו'ש שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואת מדברת איתי עכשיו...אז אני כן וכן מחוברת...
אל תעשי אותי יותר מדוכאת ממה שאני...
כל היום וכל הלילה הוא במחשבות שלי...
אני לא יכולה להפסיק....

skaatushonet

New member
אוייייייייייייייייייייי

עכשיו אני מדברת איתך מקודם לא.... ובובה...אני לא רוצה לדכא אותך יותר אז אני לא אענה לך.... אבל העיקר שאני יודעת את האמת... זהוווווווווו

skaatit 1

New member
זה כזה עצוב....../images/Emo7.gif

כשאני חושבת על זה שהראל ישן עכשיו לבד... בדירה כזאת...לבדווווווווווווווווווווווו זה הורג אותי....בא לי לבכותתתתתתתתתתתתת אני כל כך אוהבת אותוווווווווווווווווווו

skaatushonet

New member
איזה בובההההההההההה

אל תדאגי הוא בטח מסתובב עם חברים וזה..... חוצמזה,זה טוב לפעמים להיות לבד קצת.... אל תחשבי על זה יותר מידי!

skaatit 1

New member
אין מצב כזה...../images/Emo10.gif

אני לא יכולה בלי לחשוב עליו....
ומה הוא יעשה ב-11 וחצי בלילה עם חברים???
עצוב לי...

תומר 10

New member
טוב אף אחת לא ממש ענתה לי ....

ואני חולה עם הבנאדם המושלם הזה ומותק ביניינו בלי להעליב הייתי מתה להיות אודלייה סקעת וגם אני הייתי מתה !

למעלה