מישהו יודע.. אם להילרי ברטון (שמשחקת את פייטון) יש חבר?
P P oo k a New member 28/7/05 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאת מתכוונת לזה שבתמונה? אממ.. אם כן, אז לא נראה לי שהוא חבר שלה, זה ג'יימס.. . והוא הסתפר! . חחחח.. זה יהיה נחמד אם הם חברים! .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאת מתכוונת לזה שבתמונה? אממ.. אם כן, אז לא נראה לי שהוא חבר שלה, זה ג'יימס.. . והוא הסתפר! . חחחח.. זה יהיה נחמד אם הם חברים! .
P P oo k a New member 28/7/05 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאהה.. בעצם, אולי זו פשוט תמונה ישנה.. כי ככה הוא היה ב2004..
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאהה.. בעצם, אולי זו פשוט תמונה ישנה.. כי ככה הוא היה ב2004..
P P oo k a New member 28/7/05 #5 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאה, אוקיי, לא, הוא פשוט הסתפר .
א א ד 1 1 נ ת New member 28/7/05 #4 זה ג'יימס ../images/Emo12.gif חעחע, מוזר לו קרחת, אבל נחמד!!! ^_^ ולא נראה לי שהם חברים, אם התכוונת אליו בכל מקרה. ואין לי מושג אם יש לה חבר.
זה ג'יימס ../images/Emo12.gif חעחע, מוזר לו קרחת, אבל נחמד!!! ^_^ ולא נראה לי שהם חברים, אם התכוונת אליו בכל מקרה. ואין לי מושג אם יש לה חבר.
G G Baby New member 28/7/05 #6 אממ אין לי מושג... אבל בתמונה זה ג'יימס והיא צולמה כשהם התראיינו לTRL ביחד..
P P oo k a New member 28/7/05 #7 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנ"ש. למה הם כתבו פה--> http://www.sophiabush.net/gallery/albums/magazines/wbmagazine/wb2.jpg שהיומולדת של צ'אד היא ב25 לינואר, ושל סופיה ב26?? היומולדת של צ'אד לא ב24 לאוגוסט?? ושל סופיה ב8 ליולי? .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנ"ש. למה הם כתבו פה--> http://www.sophiabush.net/gallery/albums/magazines/wbmagazine/wb2.jpg שהיומולדת של צ'אד היא ב25 לינואר, ושל סופיה ב26?? היומולדת של צ'אד לא ב24 לאוגוסט?? ושל סופיה ב8 ליולי? .
P P oo k a New member 28/7/05 #8 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifארגג.. הנה-->
ר רוקיסטית לנצח 1 New member 29/7/05 #10 אממ...הוא הסתפר../images/Emo10.gif וגם אני לא חושבת שהם חברים זה בטח היה אחרי הראיון בקשו מהם להצתלם.
אממ...הוא הסתפר../images/Emo10.gif וגם אני לא חושבת שהם חברים זה בטח היה אחרי הראיון בקשו מהם להצתלם.
G G Baby New member 29/7/05 #11 אבל למה את מגיבה לי? כדי להגיב למי שאת רוצה ושזה יראה ככה תפתחי את ההודעה שאת רוצה להגיב לה, זאת לא חייבת להיות ההודעה האחרונה בשרשור, ובתחתית ההודעה יש הוספת תגובה...ככה תגיבי למי שאת רוצה..
אבל למה את מגיבה לי? כדי להגיב למי שאת רוצה ושזה יראה ככה תפתחי את ההודעה שאת רוצה להגיב לה, זאת לא חייבת להיות ההודעה האחרונה בשרשור, ובתחתית ההודעה יש הוספת תגובה...ככה תגיבי למי שאת רוצה..
ר רוקיסטית לנצח 1 New member 29/7/05 #12 ממש נמאס לי להסביר... יש לי פה מליון הודעות שעניתי עליהם כמו שיסברת והם לבד מגיעים לסוף יש לי מחשב דפוק מה אני יעשה
ממש נמאס לי להסביר... יש לי פה מליון הודעות שעניתי עליהם כמו שיסברת והם לבד מגיעים לסוף יש לי מחשב דפוק מה אני יעשה
K kelly holic New member 29/7/05 #15 יש לה חבר וזה לא ג'יימס.. זה לא יכול להיות ג'יימס כי הוא נשוי לי חח אבל ראיתי פעם TRL והיה פרק מיוחד לסילבסטר והיא התנשקה עם חבר שלה יש לו שיער ארוך...
יש לה חבר וזה לא ג'יימס.. זה לא יכול להיות ג'יימס כי הוא נשוי לי חח אבל ראיתי פעם TRL והיה פרק מיוחד לסילבסטר והיא התנשקה עם חבר שלה יש לו שיער ארוך...
Q QueenIlona New member 30/7/05 #16 Wow!! אני נראה לי היחידה שתגיד שהוא נראה הרבה יותר טוב ככה!!! He's Hot!