מישהו יודע באיזו שעה בארץ משודרים הפרקים החדשים בארה"ב? צריך להודיע לדודה להקליט לי
X XiroX New member 22/7/05 #1 מישהו יודע באיזו שעה בארץ משודרים הפרקים החדשים בארה"ב? צריך להודיע לדודה להקליט לי
S sprqy New member 22/7/05 #2 אם אתה מתכווין לשעת השידור לפי שעון ישראל אז זה בערך 3 בלילה שSG1 מתחיל.
S subatoi New member 23/7/05 #3 נצל"ש - משהו נחמד שמצאתי. בדקתי ב-IMDB מה עשה כרמן ארגנזיאנו (סלמאק), ותראו מה מצאתי. תקראו את שורת התקציר (plot outline) על סרט הטלויזיה הזה. משעשע משהו חוצמזה, יש עוד פילק חדש מאמש, על עוד תכנית טלויזיה, אבל ניתן לכם לנוח קצת
נצל"ש - משהו נחמד שמצאתי. בדקתי ב-IMDB מה עשה כרמן ארגנזיאנו (סלמאק), ותראו מה מצאתי. תקראו את שורת התקציר (plot outline) על סרט הטלויזיה הזה. משעשע משהו חוצמזה, יש עוד פילק חדש מאמש, על עוד תכנית טלויזיה, אבל ניתן לכם לנוח קצת
S subatoi New member 23/7/05 #5 ואם כבר, ../images/Emo57.gif שניים מהפילקים האחרונים מהבלגאן שהיה פה עלו לאתר המועדון. בסוף השבוע הבא - ספיישל פילקים לפי תכניות ילדים, רובם מהפורום הזה, איך אפשר שלא
ואם כבר, ../images/Emo57.gif שניים מהפילקים האחרונים מהבלגאן שהיה פה עלו לאתר המועדון. בסוף השבוע הבא - ספיישל פילקים לפי תכניות ילדים, רובם מהפורום הזה, איך אפשר שלא
S subatoi New member 24/7/05 #11 ספיידרמן-פיטר-פן-ילד-פלא-חואן לא יודע, נמאס לי ממנו. זו הסיבה היחידה. הוא עדיין רלוונטי, מתמיד. נראה, נזרום עם זה
ספיידרמן-פיטר-פן-ילד-פלא-חואן לא יודע, נמאס לי ממנו. זו הסיבה היחידה. הוא עדיין רלוונטי, מתמיד. נראה, נזרום עם זה
D DNile New member 23/7/05 #9 ה"דודה" הזאת שלך, היא גרה בארה"ב, לא? לא מעניין אותה שעת השידור בשעון ארה"ב?