מישהו יודע כמה בערך תעלה לי דגם של איבנז SA160QM בארץ? וכמה להערכתם בחו"ל?
X xflil New member 29/7/01 #1 מישהו יודע כמה בערך תעלה לי דגם של איבנז SA160QM בארץ? וכמה להערכתם בחו"ל?
R Return of the LUNA New member 29/7/01 #2 אאאאאאאההההההההאא!!!!!!!! זאת הגיטרה שלי!! גם אני רוצה לקנות אותה!!! הההה, איזו יפה.. אממ.. אני מצאתי אותה באיזה אתר ב-408 דולר.. בארץ- אין לי מושג אבל אני יודעת שלכליזמר יש אותה. לא שהם יגידו לי כמה היא עולה.. ררררררררררר
אאאאאאאההההההההאא!!!!!!!! זאת הגיטרה שלי!! גם אני רוצה לקנות אותה!!! הההה, איזו יפה.. אממ.. אני מצאתי אותה באיזה אתר ב-408 דולר.. בארץ- אין לי מושג אבל אני יודעת שלכליזמר יש אותה. לא שהם יגידו לי כמה היא עולה.. ררררררררררר
X xflil New member 29/7/01 #5 ../images/Emo6.gif 408 דולר? זול לאללה..... זה אתר של חנות בחו"ל? אם כן....איפה? כלי זמר סתם מניאקים
R Return of the LUNA New member 29/7/01 #6 הנה לינק.. אבל יש גם דמי משלוח ושטויות כאלה אז זה בטח יעלה קצת יותר.. אתה יכול גם לקבל שם תיק מתאים (אפשר לצרף כחלק מהחבילה) ויש גם מגברים וציוד וכל מיני כאלה..
הנה לינק.. אבל יש גם דמי משלוח ושטויות כאלה אז זה בטח יעלה קצת יותר.. אתה יכול גם לקבל שם תיק מתאים (אפשר לצרף כחלק מהחבילה) ויש גם מגברים וציוד וכל מיני כאלה..
R Return of the LUNA New member 29/7/01 #8 בבקשה! ובקשה: ../images/Emo13.gif אם תקנה שם, אתה יכול להודיע כמה זה עלה בסה"כ עם המשלוחים והכל? תודה..
בבקשה! ובקשה: ../images/Emo13.gif אם תקנה שם, אתה יכול להודיע כמה זה עלה בסה"כ עם המשלוחים והכל? תודה..
W wiz New member 30/7/01 #10 ואני מאמין שהוא עולה בארץ בסביבות ה-2400 שקל... הגיטרה די בסדר למתחילים, אבל אם אתה מראש רוצה סינגלים וגשר רגיל (לא צף), אז אולי עדיף פנדר (אבל מהישנות יותר).
ואני מאמין שהוא עולה בארץ בסביבות ה-2400 שקל... הגיטרה די בסדר למתחילים, אבל אם אתה מראש רוצה סינגלים וגשר רגיל (לא צף), אז אולי עדיף פנדר (אבל מהישנות יותר).
R Return of the LUNA New member 30/7/01 #11 בארץ- בטח שיקרה.. אבל אם מזמינים זה יוצא הרבה יותר זול אפילו אחרי צירוף דמי משלוח.. זה יוצא משהו כמו 2000.. אפילו פחות! וזה טוב, כי יש לי הורים קמצנים במיוחד..
בארץ- בטח שיקרה.. אבל אם מזמינים זה יוצא הרבה יותר זול אפילו אחרי צירוף דמי משלוח.. זה יוצא משהו כמו 2000.. אפילו פחות! וזה טוב, כי יש לי הורים קמצנים במיוחד..