מישהו יודע

Cobe1982

New member
מישהו יודע

מה לעזאזל העוף הזה מה לכל הרוחות הוא אוכל, וכל דבר שאתם יודעים ויכול לעזור לי לעזור לו לא למות... ו... זהו.

Cobe1982

New member
זה ממש חשוב לי

כי הוא פשוט
ו... זהו.

victoria777

New member
נסה לתת לו אוכל רגיל של ציפורים...

כמו זרעים ואולי קצת תפוחים וגזר. מאיפה יש לך אותו בכלל?

Cobe1982

New member
מצאתי אותו בחנייה של הסינמה סיטי...

אבל אני לא בטוח אם הוא צמחוני.. שימי לב למקור- הוא מאורך קצת.. יכול להיות שהוא צייד זעיר...? מצד שני, אני מפחד לתת לו בשר, למקרה שהוא באמת צמחוני... דילמות:\ זהו.

174M4R

New member
כנס.

אני מציע לך קודם כל ללכת לוטרינר\חוות ציפורים בשביל שיגידו לך איזה חיה זו. אוכל: תנסה לתת לו באמת אוכל של תוכים. אין לך מה לפחד מבשר.. תבשל בשר בלי תבלינים! רק בשר! תוציא לו את העצמות ותביא לו.

אווווווווווי איזה פשוש איזה מאמי

זה העורב הזה (לא יודעת בידיוק איך קוראים לסוג שלו)שעבדתי בחנות חיות אז מכרו שמה כאלה הם עושים קולות מצחיקים ויכולת הדיבור שלהם טובה מאוד,והם מקפצים כמו דרור והם חמודים!

ran 15

New member
אני לא זוכר את השם ...

אבל תגדל אותו זה ציפור ממש חמודה... אם היא לא ניקרה אותך עד עכשיו כנראה שהיא היתה של מישהו וברחה לו ולאחר זמן מה התעייפה ולא יכלה יותר תן לה מים ואוכל של ציפורים דוכן רגיל וכל מה שאתה מביא לתוכים שלך...

Cobe1982

New member
בפורום ציפורים אמרו לי שזאת מיינה..

אז לפי מה שאני יודע, זאת אכן הציפור הזאת שעושה קולות מצחיקים, אבל ג`ואי לא מבויית, הוא דווקא לא ממש אהב אותי בהתחלה... בכל מקרה, העניין הוא שאמרו לי במקום אחר, שהמקור המאורך לא מתאים לאכילת זרעונים, אלא לציד חרקים.. מה שכן, אף אחד לא אמר לי מה מיינה אמורה לאכול... אולי מישהו פה יודע בוודאות...?

בזוז

New member
חפש בגוגל מאמרים על הציפור

אם אמצא אפנה אותך, או ארשום לך מה נאמר.

big mama 2

New member
את האמת זה לא ממש נראה כמו מיינה

אבל אולי אני טועה.... בכל מקרה מיינה אוכלת בשר. בחנויות לבעלי חיים יש מזון מיוחד למיינות ואוכלי בשר. אבל אפשר גם לתת מזון כלבים או חתולים מרוכך במים. וצריך לתת גם פירות.

רואי

New member
זה שחרור או בולבול

קצת קשה לי לדעת בוודאות רק לפי התצלום בכל מקרה- תאכיל אותו בבונזו טבול במים, וכשיגדל קצת - תשחרר אותו לטבע, אין לך מה לעשות איתו...

חושבני שזה בולבול

מצאתי פעם גוזל בולבול ושמתי אותו יחד עם הכנרית בכלוב, אבל הכנרית נעלבה שהיא הפסיקה לשיר יומיים

arielam

New member
שלום לך, זהו גוזל של קומון מיינה

ציפורים אלו הובאו לארץ לפני מספר שהים מבודו וממקומות אחרים במזרח ובעולם. חלק ברחו מבספארי והצליחו להתרבות כאן בארץ. זוהי ציפור חמודה וחכמה, היא אחת החקייניות הטובות ביותר של קולות ומילים אך צריך ללמד אותם מגיל צעיר ביותר. המזון שאתה צריך לתת לציפור הוא פירות שונים כמו תפוחים, חתיכות קטנות של בננות, ענבים ודובדבנים כשיש הם אוכולות גם חתיכות קטנות של בשר וכמובן שיש לקנות החנויות לבעלי חיים אוכל מיוחד, כופתיות למיינות. תשמור עליה שלא תהיה חשופה לרוחות. אם אתה לא יכול להתמודד אם גידולה אז אשמח לעזור לך בטל' 0505737301 ותדבר עם זאב.

למעלה