מישהו יודע...

למה יש לך בעיה עם כל דבר

עם הוא רוצה הוא יקנה זה לא משנה בן כמה הוא ואני רושמת לא משנה בן כמה הוא כי אני יודעת מה את רוצה להגיד

Music4Life

New member
יווו את ממש מתערבת לי בכל מילה עינב

די עם זה כבר מה אכפת לך מה אני אומרת, יאללה...הגזמת כבר

Music4Life

New member
אני לא רבה עם אף אחד,

תאמין לי מריבות מיותרות תמיד אבל חלאס, כל מילה שאני אומרת, היא ישר קופצת וקוטלת אותי... ודי היא נמאסה עליי כבר עם זה. נג'ס...!!

Music4Life

New member
עינב תקשיבי לי טוב,

לי נמאס שאת מתערבת בכל דבר שאני אומרת, זה לא פעם ראשונה, זה ממש לא לעניין כבר. לי יש בעיה עם זה שאת מתערבת בכל דבר. תגידי מה אכפת לך מה אני אומרת? כולה שאלתי את הבנאדם שאלה, בלי קשר לגילו ובלי קשר לכלום, ואת באה ומתחילה להתקיף. למה מה עשיתי לך שאת כל הזמן מבקרת את מה שאני אומרת. עינב, די זה ממש לא לעניין, לא מוצא חן בעיניך, שבי בשקט. את רוצה שאני גם יתחיל להכנס לך לכל מילה? די להיות נג'סית. את מחפשת ריבים? אני לא מבינה אותך... בכל מקרה, די עם זה. אני לא אומרת מה לכתוב ואת לא תגידי לי. מקווה שהבנת...

Music4Life

New member
בואי אני אגיד לך משהו,

את לא תסתמי לי את הפה, וזאת מדינה חופשית בפעם האחרונה שבדקתי. לכן, יש לי את כל הזכות לשאול מה שבא לי ואם זה לא מוצא חן בעיניך עינב, אז מצטערת להגיד לך אבל יש לך בעיה. אם יש לך בעיה איתי או עם מה שאני אומרת, חבל, אבל בשביל שלום ואיכות הפורום הזה אני מציעה לך לשמור את דעתך לעצמך. בפעם הבאה שאת רואה אותי כותבת משהו שלא לטעמך, תעשי עוד מאמץ קטנטן ואל תגיבי. ואת "ויכוח" השטותי הזה אני סיימתי. רק תזכרי את מה שאמרתי. תודה ולילה טוב

קצת ניסחפתם זה פורום שרית חדד שחכתם

מספיק זה לא יפה זה פורום שרית חדד שחכתם! בבקשה דברו על זה במקום אחר. המשך ערב טוב.

לא בא לי עם זה מדינה חופשית גם לי

מותר להגיד מה שבא לי ואת לא תסתמי לי תפה....... לי אין בעיה את זאת שיש לה בעיות כניראה

ינעל אבוקקק איזה רכבבבבב!!

החלום שלייי....!! נ.ב לא קשור לפורום אבל שמעתם שזהבה בן בחובות? עומדים לעקל לה תבית!!.. ככה קראתי בעיתון של ידיעות אחרונות שבוע שעבר אם אני זוכרת טוב!

חן חמי

New member
נכון נכון נכון

עושים לכבודה ערב התרמה וגם שרה תהיה נוכחת באירוע אחח אחח... טוב נבוא..

למעלה