מישהו יודע...........

ashton20041

New member
מישהו יודע...........

מהו הסינגל הבא של קיילי מתוך האלבום slow אחרי צו'קולט????? או שלא יצאו יותר סינגלים?

Nadav נדב

New member
אז ככה....רוב הסיכויים שלא ייצאו

עוד סינגלים...אבל היו דיבורים על הוצאה אמריקנית של SECRET המחריד.

kyliefan18

New member
האלבום BODY LANGUAGE

לא SLOW... ולא, הפרוייקט/תקופה כבר הסתיימה ב- DVD שיצא.

Fever2002

New member
צודק, רק חשבתי

שאתה כבר בלונדון עושה חיים

Fever2002

New member
תהנה, פשוט כתבת בהודעה הקודמת

שאתה טס ביום ראשון בבוקר, וזה כבר היה (לפי שעון ישראל) בגלל זה לא הבנתי מה אתה עושה פה. תהנה

Fever2002

New member
אם תמשך השביתה

בהחלט יש סיכוי שהחופשה הזו תתארך כמו שתמיד הוא רצה, שהות ארוכה יותרר בלונדון
----------------------- הדיילת -"פריטי נשיאה חובה לאחסן בתאים בעת המראות ונחיתות." טימסטאר-"לא! טימי קלסטרופובי מאז שפלאפי ניסתה לאכול אותו!" טאביתה -"אין לי ברירה. אם אריב בגלל בובה, הגברת הנאורה תחשוב שאני טיפשה."

Nadav נדב

New member
חחחחחח טאבי רק עכשיו ראיתי ת'תמונה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי את הפרק! אדיר!!! הפאה שעל ראשי בפרקים האחרונים קצת מאוסה, לא?

ashton20041

New member
יש סיבה????????

מה???. בד"כ מוצאים 4-5 סינגלים מאלבום,מה רה השנה???? רק 3 סינגלים זה הכל??? לפחות שתוציא עוד אחד,לשמוע ממנה קצת לפני שהיא זונחת את הקריירה המוזיקלית

Nadav נדב

New member
מי אמר שהיא זונחת את הקריירה? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח היא כבר עובדת על חומר חדש....

ashton20041

New member
מה ז"א????????????

בכל העיתונים כתבו שהיא רוצה להקים משפחה וילדים עוד בתקופה הנוכחית וכבר מתכננת להכנס להריון , וכתבו שהאלבום הבא שלה יהיה אלבומה האחרון ביכלל לפני כל חיי המשפחה המתוכננים,בגלל זה לא פלא שהיא כלכך מהר אוספת חומר לאלבום חדש..עוד נה,שנתיים היא תסיים עם הקריירה,לפי מה שכתוב בעיתונים
מקווה שלא או שלמה שלא תהיה כמו זהבה בן,או מדונה ??? שתהן מגדלות ילדים קטנים ובמקביל מנהלות קריירה מוזיקלית מצליחה,לפי דעתי זה מה שקיילי צריכה לעשות....

Nadav נדב

New member
מעבר לכך שהשמועות הרווחות מספרות

על אוסף להיטי פארלופון עתידי + סינגל אחד או יותר, ולאחר מכן הוצאת אלבום ג'אז....אני באמת לא חושב שיש סיבה לדאוג שהמלכה תיעלם...

למעלה