מישהו יודע ?! מה הכתובת שאליה שולחים מכתבים לאפרת ולשאר הכוכבים ?
מ מעיין רוזן 2 New member 17/9/04 #2 כן../images/Emo70.gifאני נותנת לך קישור!! קישור 1 קישור 2 קישור 3
D dikla222 New member 17/9/04 #6 למעיין רוזן 2... נתת לי קישור לשלוח מסרים לכוכבים דרך תפוז. אבל אני דיברתי על לשלוח אליהם מכתבים בדואר... מישהו יודע ?
למעיין רוזן 2... נתת לי קישור לשלוח מסרים לכוכבים דרך תפוז. אבל אני דיברתי על לשלוח אליהם מכתבים בדואר... מישהו יודע ?
א אסי שחר המדהימה New member 17/9/04 #4 אאא אבל במסרים היא לא עונה... אני שלחתי לה מכתב בדואר והיא שלחה לי בחזרה לדואר שלי(לבית שלי)2 מכתביםםםםםםםםםםםם אאאאאאאא השלמות
אאא אבל במסרים היא לא עונה... אני שלחתי לה מכתב בדואר והיא שלחה לי בחזרה לדואר שלי(לבית שלי)2 מכתביםםםםםםםםםםםם אאאאאאאא השלמות
D dikla222 New member 17/9/04 #7 אוף...בלאט! נו אף אחד לא יודע את הכתובת למשלוח מכתבים ? (לא מסרים בתפוז!)
M May L0vE Gay and UV1 New member 17/9/04 #8 זה משו בטלעד..לא זוכרת../images/Emo163.gif עם הייתי בבית הייתי מביאה לך בכיף מותק זה משו חברים טלעד..לא זוכרת
זה משו בטלעד..לא זוכרת../images/Emo163.gif עם הייתי בבית הייתי מביאה לך בכיף מותק זה משו חברים טלעד..לא זוכרת
D dikla222 New member 17/9/04 #10 לאסי שחר המדהימה כנסי ! אמרת ששלחת לאפרת מכתב בדואר והיא החזירה לך. אז לאיזו כתובת שלחת ? לזה התכוונתי
לאסי שחר המדהימה כנסי ! אמרת ששלחת לאפרת מכתב בדואר והיא החזירה לך. אז לאיזו כתובת שלחת ? לזה התכוונתי
I i love אפרת New member 17/9/04 #12 היה לי את זה פה כנראה מישהו זרק.. אבל לכל אחד כתוב על הגלויה שלו את הכתובת זה משו מכו עבור אפרת כהן חברים הפקות בית אל על ואני לא זוכרת את המספר...
היה לי את זה פה כנראה מישהו זרק.. אבל לכל אחד כתוב על הגלויה שלו את הכתובת זה משו מכו עבור אפרת כהן חברים הפקות בית אל על ואני לא זוכרת את המספר...
I i love אפרת New member 17/9/04 #13 הנה מצאתי עבור אפרת כהן חברים הפקות בית אלעל בן יהודה 32 ת"א 63805
א אנסטסיה מתה על אפרת New member 18/9/04 #14 יו!! תודה! אני חייבת לך! תודה תודה! מליון פעמים תודה! יאאאאא.................. כבר אמרתי תודה?
א אנסטסיה מתה על אפרת New member 18/9/04 #17 את לא יודעת כמה זמן ../images/Emo1.gif כמה זמן ניסיתי למצוא את הכתובת.. ויש לי שאלה, אפרת ענתה לכם פעם
את לא יודעת כמה זמן ../images/Emo1.gif כמה זמן ניסיתי למצוא את הכתובת.. ויש לי שאלה, אפרת ענתה לכם פעם
I i love אפרת New member 18/9/04 #18 חחח תמיד יכולת לשאול.... אני לא שלחתי לה עדיין מכתב... אבל היא ענתה פה לכמה ילדים למעיין-אסי שחר המדהימה להילה-אפרת ונירו המדהימים ולעוד כמה לא זוכרת.... אבל היא מחזירה מכתבים, גם אם זה לוקח לה הרבה זמן.
חחח תמיד יכולת לשאול.... אני לא שלחתי לה עדיין מכתב... אבל היא ענתה פה לכמה ילדים למעיין-אסי שחר המדהימה להילה-אפרת ונירו המדהימים ולעוד כמה לא זוכרת.... אבל היא מחזירה מכתבים, גם אם זה לוקח לה הרבה זמן.