מישהו יודע? מישהו יודע באיזה אומנות לחימה מתאמן אלי פיניש מ"ארץ נהדרת"?
Z zoglad New member 10/3/04 #1 מישהו יודע? מישהו יודע באיזה אומנות לחימה מתאמן אלי פיניש מ"ארץ נהדרת"?
W Wing Chan New member 10/3/04 #2 נדמה לי קונג-פו כלשהו, לא? נדמה לי כשהוא הלך למיפגש פורום אז מישהו שפירסם את התמונות אמר שהוא מתאמן.
B Bugracer New member 11/3/04 #5 אפרופו ברוס לי היום קיבלתי 5 ספרים מ אמזון , כל הםפרים הם מסדרת Bruce Lee Library עכשיו רק צריך זמן לקרוא ולישם.
אפרופו ברוס לי היום קיבלתי 5 ספרים מ אמזון , כל הםפרים הם מסדרת Bruce Lee Library עכשיו רק צריך זמן לקרוא ולישם.
D Dragon Roar New member 12/3/04 #8 מצטער לאכזב... דבר ראשון- אתה מתאמן באופן קבוע? אם לא זה ממש לא יעזור לך. אתה יכול לנסות ליישם, אבל מי יתקן לך את הטעויות?
מצטער לאכזב... דבר ראשון- אתה מתאמן באופן קבוע? אם לא זה ממש לא יעזור לך. אתה יכול לנסות ליישם, אבל מי יתקן לך את הטעויות?
B Bugracer New member 12/3/04 #10 Dragon Roar לא אכזבתה ידידי עצם הקריאה אני נהנה , ולראות תמונות נדירות של ברוס לי האחד והיחיד חוץ מזה אני מתכוון ללמוד וויג צ'אן אצל אלכס פיין באשדוד תודה לך אופיר
Dragon Roar לא אכזבתה ידידי עצם הקריאה אני נהנה , ולראות תמונות נדירות של ברוס לי האחד והיחיד חוץ מזה אני מתכוון ללמוד וויג צ'אן אצל אלכס פיין באשדוד תודה לך אופיר
F frodo1 New member 11/3/04 #6 הוא מתאמן בקונג-פו גוג'ו-ריו אצל גראנד-מאסטר ירון בנימיני. הראו אותו מתאמן ב"ארץ נהדרת".
F fusion boy New member 12/3/04 #12 אם במפורסמים עסקנו, שאלה נוספת יאיר לפיד מתאמן במואי תאי או, מישהו יודע איפה?
E ethanguy New member 12/3/04 #13 יאיר לפיד הוא קראטיסת שוטוקאן נדמה לי...והוא כבר לא מתאמן ממה שהבנתי
C COGAN BENY New member 13/3/04 #15 היה מתאמן בקיק בוקסינג ולא מויי תאי אצל איש יקר בשם שוקי רון בסוף שנות השמונים, תחילת התשעים. ואפילו עשה קרב בראשון לציון!
היה מתאמן בקיק בוקסינג ולא מויי תאי אצל איש יקר בשם שוקי רון בסוף שנות השמונים, תחילת התשעים. ואפילו עשה קרב בראשון לציון!
ת תיישושו חקלאי New member 13/3/04 #16 יאיר לפיד התאמן אצל שוקי רון כל עוד שוקי היה בארץ, מתאמן עכשיו אצל גיא סקורניק, לרוב באופן פרטי ומשפר את הקרקע שלו.
יאיר לפיד התאמן אצל שוקי רון כל עוד שוקי היה בארץ, מתאמן עכשיו אצל גיא סקורניק, לרוב באופן פרטי ומשפר את הקרקע שלו.