לא מבין על מה הוויכוח
פה, אם היית לומד שם, היתי יכול לפחות לא להסכים איתך, אבל אתה אפילו לא לומד, אז על סמך מה בדיוק אתה אומר את הדברים שאתה אומר ? ובשביל מה ? רק לשם הויכוח ? לגבי מה שאמרת על הרמה - פה אתה טועה לגמרי, ובגדול. אני אישית מכיר נגנים של מגמת מוסיקה בכצנסלון בכפר סבא,(יותר נכון נגניות....בחליל) - יש שם לפחות 4 שזכו במלגת קרן שרת, 2 שזכו בקלרמונט, והולכות לקבל מוסיקאי מצטיין ואחת שגם זכתה בתחרות בינלאומית, הרמה שלהם מעולה, בקנה מידה ארצי, וממש לא פחותה מאלה של תלמה ילין. כנ"ל לגבי חלק מהפסנתרנים (לאו דווקא בבית ספר הזה). מורים מתאבדים - יש לזה ועוד קשר לבית ספר, ואם היית שם בזמן הטרגדייה הזאת שקרתה, כשהמורה למוסיקה (סולפג' ותאוריה)אייל התאבד, היית מבין למה. שכחתי גם לציין שהיו 2 תלמידים (אולי יותר, זה מה שידוע לי לפחות) שהתאבדו, ביניהם אסף וייס ז"ל. לגבי ה"התבכינות" - לא מדובר על זה, אלא מדובר על אנשים שזה היה עבורם סיוט אמיתי, לחלק מהם גיהנום, ואני מציע לך לא לזלזל בהרגשות ובתחושות של אחרים, בטח לא בגיל הזה. ברור שזה שפנה פה יברר בלי קשר למה שאני כותב אבל הוא ביקש חוות דעת, אני לא אלוהים, וברור שהבחירה שלו לא תיעשה רק על סמך מה שאני כותב פה, לכן אני לא מביןמה הטענה שלך ואני חושב שחוות הדעת הכי טובה היא מאלה שלמדו שם. (ויש כמוני עוד הרבה שחושבים כך, אם לא הרוב מהבוגרים) לגבי פסנתרנים, בלי קשר לאווירה ולכל הדברים השליליים והרעים שיש לתיכון הזה, אין להם שם כל כך מה לעשות, כי אין הרכבים כמו תזמורת לנגנים, או דברים אחרים, ולכן רובם די מתוסכלים בקטע הזה. אני הייתי בדיוק בתקופה שזה היה עדיין משולב (הג'אז והקלאסי) ואח"כ בשנתיים האחרונות שם בחרתי להיות בקלאסי. בקיצור - העצה שלי - לבדוק, אבל לקחת כל מה שהתיכון הזה "מייצג" בערבון מוגבל, לא להתלהב יותר מידי, ואם יש מגמת מוסיקה טובה בתיכון באזור המגורים - עדיף מכל הבחינות.