מישהו יודע מה אוספת הגברת בשורה הריאשונה הצד שמאול
א אבא של נעם New member 22/1/04 #5 לא ולא, היא אוספת אספנים. שמה קארין, היא מרחובות, והיא הגיעה לתערוכת האספנות כיוון שהיא כותבת מחקר על אספנות, ורצתה לפגוש אותנו. למיטב ידיעתי היא לא אוספת כלום.
לא ולא, היא אוספת אספנים. שמה קארין, היא מרחובות, והיא הגיעה לתערוכת האספנות כיוון שהיא כותבת מחקר על אספנות, ורצתה לפגוש אותנו. למיטב ידיעתי היא לא אוספת כלום.
ת תמיר1991 New member 22/1/04 #7 הנה אני, בתמונה ממפגש הפורום האחרון אני הילד עם המשקפיים במרכז התמונה. תמיר.
ה הטנדר נוסע New member 22/1/04 #9 עכשו אני יגלה לכם משהו קטן האישה הזאות היתה מוקרת לי אז היתי חייב להיות בתוך שזו היא האכן זו היא המורה להיסטוריה ונראה לי שהיא מפ"ת ולא מרחובות
עכשו אני יגלה לכם משהו קטן האישה הזאות היתה מוקרת לי אז היתי חייב להיות בתוך שזו היא האכן זו היא המורה להיסטוריה ונראה לי שהיא מפ"ת ולא מרחובות
R rachelea New member 23/1/04 #11 אכן זיהית אותה, טנדר ולתמיר "נון". ככה אני נראית? פרצופי לא מספיק לך?.....מנסה להלביש לי ראש אחר?
R rachelea New member 23/1/04 #13 תודה אלונה. דייקתי בדברי א. אישרתי לטנדר שזיהה את מורתו (וזו איננה אני). ב. נתתי "נון" לתמיר שראה אותי כבר פעמיים בחייו ואינו מזהה אותי. עם זאת, לא אכחיש, יש לתמיר זכרון טוב.
תודה אלונה. דייקתי בדברי א. אישרתי לטנדר שזיהה את מורתו (וזו איננה אני). ב. נתתי "נון" לתמיר שראה אותי כבר פעמיים בחייו ואינו מזהה אותי. עם זאת, לא אכחיש, יש לתמיר זכרון טוב.
ת תמיר1991 New member 23/1/04 #14 באמת טעות שלי... מצטער... אבל בכל זאת, את די דומה לקארין, לא?... תמיר.