מישהו יודע

מישהו יודע

באיזה מסגרות אפשר לעשות שנת שירות? אני בנוע"ל, אבל לא רוצה לצאת לשנת שירות מטעם התנועה.. פוליטי מדי בשבילי הכל מקרה, חשבתי על החברה להגנת הטבע או על איזה קיבוץ, מישהו היה שם ויכול להגיד איך זה? איפה עוד אפשר לעשות שנת שירות? תודה, אליס

Ed Hunter

New member
גם אני היתי בנוע"ל...

ועזבתי לפני כמה חודשים בגלל אותה סיבה בדיוק... יותר מדי פוליטיקה... בקשר לשאלה שלך, אין לי שמץ:\ ניראה לי שאפשר לעשות ש"ש רק בקיבוץ או בתנועת נוער לא?

אני בגרעין סגולה!!!

ותפסיקו להתבכיין על פוליטיקה.. אם לא רוצים אותה לא מכניסים אותה לקן.. בחירה של כל קן..

Ed Hunter

New member
בזה אני לא מסכים איתך...

הפוליטיקה לצערי הרב מגיע עם הקומונרים ועם הסמינרים שאנחנו עוברים... התנועה הזו מתבססת על פוליטיקה...

קשתונה

New member
אז ככה...

חוברת של התק"ם שמחר אני אשים כתובת של ארת באינטרנט שניתן למצוא אותה... בה פירוט של כל מני סוגי שנות שירות (תנועות נוער,פנימיות,כפרי נוער,מוסדות מיוחדים וכו') ובכל סוג גם פירוט של מה יש באפשרויות... אני אישית בדקתי את פנימיי גבעת הוד בת"א,כפר הנוער החקלאי מנוף,עמותת אלון, וגרעין עודד שהוא גרעין בתנועת נוער שלי...את גבעת הוד לא התאים לי אישית (תבדקו את זה עם עצמכם!) אז פסלתי...מנוף לא קיבלו אותי...(קשה להתקבל לשנות שירות מסויימות אל תתבאסו אם אתם לא מתקבלים לכמה כאלה...) ויש השבוע סמינר של עמותת אלון ושובע אחרי זה של התנועה...אז אני כבר האהיה חכמה יותר

למעלה