מישהו יודע אם תהייה לעיברי הופעה בחנוכה באיזור תל אביב? ואם כן מה התאריך??? בקשה תענו לי!!!!
מ מיכלוש האדומה New member 10/12/03 #1 מישהו יודע אם תהייה לעיברי הופעה בחנוכה באיזור תל אביב? ואם כן מה התאריך??? בקשה תענו לי!!!!
מ מיכלוש האדומה New member 10/12/03 #3 זה לא בחנוכה אין תאריך אחר????? גאד דאטמט היו חייבים לבטל את ההופעה בירושלים??????????????????!!!!!
N not myself anymore New member 10/12/03 #4 באמת? אני בודק בלוח השנה ב27 לחודש כתוב: "ח' חנוכה" אז זה לא חנוכה? עובדים עליי בלוח שנה
S S h A b i T New member 10/12/03 #5 זה חנוכה.. אבל זה היום האחרון.. יום שבת בערב, יש ביום ראשון בית ספר
N not myself anymore New member 10/12/03 #7 אוקיי את זה הבנתי אבל להגיד זה בשבת זה לא טוב, אבל להגיד "זה לא חנוכה" זה לא נכון אם היא רצתה במהלך השבוע והיתה מציינת את זה בהודעה לא הייתי עונה עם התאריך ההוא.... תשובה לשאלה: לא ידוע לי על הופעות במהלך השבוע בחנוכה רק ב27 לחודש
אוקיי את זה הבנתי אבל להגיד זה בשבת זה לא טוב, אבל להגיד "זה לא חנוכה" זה לא נכון אם היא רצתה במהלך השבוע והיתה מציינת את זה בהודעה לא הייתי עונה עם התאריך ההוא.... תשובה לשאלה: לא ידוע לי על הופעות במהלך השבוע בחנוכה רק ב27 לחודש