מישהו יודע....

Jell O ShOt

New member
מישהו יודע....

איך עושים באוטו ידני חריקה בתחילת הנסיעה? האם דורכים על הקלאץ עד שהאוטו לא זז, ואז לוחצים על הגז עד הסוף וזורקים את הקלאץ?

Jell O ShOt

New member
אבל...

לא צריך להרים המברקס גם? כי אם תוציא חצי קלאץ וגז צעד הסוף האוטו יסע ישר...

ML323F

New member
לא...

אתה לא מגיע בכלל למצב של חצי קלאץ'... אתה עומד במקום... מכניס קלאץ' עד הסוף.... מכניס להילוך ראשון, נותן גז (בנדיבות) ואז זורק את הקלאץ'

Jell O ShOt

New member
אבל...

אם למשל אני לא במישור, האוטו ידרדר לי קדימה/אחורה לא?

DOR LTD

New member
לא עושים חרקות בירידה ואם אתה בעליי

ה האוטו ידרדר רעיון לעלייה): תרים אמברקס קלאץ עד הסוף וגז וזרוק קלאץ ואמברקס

be_roo

New member
בשביל החשבון בנק של המוסכניק

שיצטרך להחליף לך את הקלאצ' והגיר.

mc bige

New member
עזבי אותך, הנוער של היום

זה מה שמעניין אותו עד שלא יקרה משהו נורא להם, הם לא ילמדו וזה גם תקופה של פוזות הטיפשעשרה... SO IF U CANT FIGHT THEM, JOIN THEM!!

Jell O ShOt

New member
../images/Emo8.gifתראו, חיים רק פעם אחת

ואיך אריסטו נהג לומר:"אושרו האמיתי של האדם הוא להפעיל ללא כל מעצורים את כשרונותיו"...

gilka

New member
מה אני יגיד לך

כדי לעשות "חרקות" באוטו ממש צריך כישרון מיוחד.

Jell O ShOt

New member
לא הבנתי...

זה דו משמעי אם אתה ציני, אז "ממש צריך כישרון מיוחד" = לא צריך בכלל כשרון... או "ממש צריך כישרון מיוחד" = אתה צריך להיות מייקל שומכר כדי לעשות את זה... בכל מקרה כשרון הינו דבר נרכש, ואפילו שומכר בצעירותו, היה נוהג "לעשות חרקות על הכביש" ותראה איפה הוא היום... אז לך תדע אולי עוד כמה שנים אני יהיה במסלול בגרמניה לקראת זכיה בפורמולה 1, ואהיה נכס לאומי למדינה... סתם אני צוחק אחי

gilka

New member
אני אדן ציני

אל תיקח את זה ללב. אני אדם ציני מטבעי. סתם כתבת משהו על כישרונות וחשבתי שלא ממש צריך כישרון כדי לעשות "חרקחות". ואם כל הכבוד, שומאכר לא עושה "חארקות". זה ממש לא בעיה. כל ילד יכול לעשות את זה.

Jell O ShOt

New member
איזה קלאץ ואיזה בטיח../images/Emo3.gif

גם ככה יש לי טרנטה רנו 19 שעברו עליה תלאות רבות שלא יזיק לה טיפול אצל המוסכניק ...חיחיחיח

Jell O ShOt

New member
לא...

אני סתם מפנטז לגבי העתיד הקרוב (הלוואי), אבל לצערי צ'יילד סול אני עדיין במצב שלך ללא רישיון.

ChilD SouL

New member
אוף../images/Emo70.gif מה יהיה הסוף איתנו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כולם קיבלו את הרישיונות רק אנחנו נשארנו בלי, נראה לי לא אהבו אותנו במשרד הרישוי

למעלה