מישהו יודע ?

BADbob

New member
פלטה בחוף הילטון

וכמה שאני יודע גם בשאר הארץ

BADbob

New member
טחחח

יש תחרות בסוכות באמת פדיחה אם לא יהיה גלים כל החופש

TKone

New member
חוץ מזה בכלל דיברנו על עכשיו לא על

עוד שבוע.. מה איתך.. יעלה משהו עצבני בחופש מתישהו

BADbob

New member
בחוף קונטקי

אני כניראה נוסע לראות את זה כמה שהבנתי מהקו מידע של התחרות התחנה המרכזית בנתניה היא 10 דקות משם אז אני כניראה נוסע חפיף הלאה אם כן יהיה גלים ממש טובים באותו יום ואז אני כבר ניראה לי ישאר לגלוש בתל אביב או שאינ יקום ממש מוקדם ואחרי זה יסע מי נוסע לראות ?

DaRזה אני

New member
מה לדעתך לקמבן?

יא גאון קח את הגלשן יש שמה גלים פיצוץ סוגי הגלים והצורה שלהם שונה בצורה ניכרת שווה לגלוש שמה! אני הולך לשם וכנראה גם לגלוש שמה איזה נדיר! טיירווף

BADbob

New member
אני לוקח איתי אבל אסור לגלוש בקונטק

קונטקי מותר רק בחופים ליד בגלל התחרות

BADbob

New member
דר יחכם

ואיך יתנו לך לעלות את הגלשן על האוטובוס או קו שרות שאיתו תיסע לתחרות ? אני לוקח את שלי כי אבא שלי מסיע אותי למה זה בדרך לעבודה שלו.....

DaRזה אני

New member
חחח(עם הכירכרה)

אבא שלי מסיע אותי יא גנוב למה נראה לך שאני יסע באוטובוס? וקנטקי חוף גדול יתנו לי לגלוש

TKone

New member
מה זה לא יתנו לגלוש?! הצחקת לי תפין

פשוט אם תיכנס ותפריע אז כולם ישנאו אותך ויקללו אותך... אבל בטח לפני ואחרי התחרות כולם יכנסו למים.. כמו ה אקספרשן סשן של ה ASP...

BADbob

New member
תיראה טיקון

התקשרתי למוקד מידע של התחרות ושאלתי אותם הם אמרו שאי אפשר לגלוש אבל אפשר בחופים ליד לא יתנו לך יבואו שומרים ויעיפו אותך מהמים........... אני בא אם הגלשן והלייקרה שלי מקסימום לא יתנו לי אפשר לחשוב....

DaRזה אני

New member
ראסמי למה שלא נגלוש שמה?

זה החוף הכי טוב בנתניה(לפחות ככה אמרו לי) אני יכנס שמה בצד ולא יפריע ולפני ואחרי מקסימום חוף ליד גם טוב! ואיפה זה חוף קונטיקי בצד שקרוב יותר להרצליה(נתניה הדרומית) או בצד ההפוך?

BADbob

New member
צאו מהבועה!!

דיי לחיות בבועה אני אומר לכם שהתקשרתי לאחראים ואמרו מלי שאסור לגלוש אפשר לגלוש שם רק לפני התחרות ודר וטיקון היקרים אנחנו מתל אביב והתחרות מתחילה ב8:00-8:30 מקסימום!! הלאה אםם כן אתם מתכוונים להתעורר ב6 בבוקר כדי להתחיל לגלוש שם חצי שעה שעה ואז לצאת אז שאדוני יהיה איתכם אבל אם לא אז אין מה לעשות לא תוכלו לגלוש שם צאו מהסרט הורוד הזה תגלשו חוף ליד שם יתנו מה לעשות זה יפריע לאירגון של התחרות אם תיכנסו ואפילו אם רק יצעקו אליכם אתם יוצאים מניאקים לגמרה כי תאכלס קצת כבוד למתחרים סוף סוף יוצא איזה משהו טוב שקשור לגלישה מהארץ הזאת ואתם צריכים להפריע לזה קצת כבוד זה בטח חוף קטן כזה אם ריף כמו הילטון שטוב לגלישה אז אי אפשר לגלוש בצד בלי להפריע אני

למעלה