מישהו יודע?

המחנך

New member
מישהו יודע?

אני מחפס חומר על אבני רונים בעברית מישהו יכול לעזור? תודה

אתה לא חושב שאולי...?

שאת לא חושב שאולי לפני שאתה מבקש שמישהו יעזור לך בפורום הזה, אולי תתנצל?

morning star

New member
ההודעה הראשונה שלך בפורום

"קצת" הלהיטה פה את הרוחות. ללא שום פרובוקציה החלטת לתקוף. למקרה ששכחת תכנס לקישור. אז כצעד בונה אמון, לפני שאתה שואל שאלות, אולי כדאי להתנצל, מאחר והזכרון של חברי הפורום הוא לא כל כך קצר. שלך הנווד

המחנך

New member
פליקס..הינה קישור שקיבלתי מפורום אח

ענו לי בפורום אחר .והינה קישור עכשיו יהיה לך יותר ניסיון חבר

Justin Angel

New member
או קיי

מסתבר שיש לך בעיית הבנה קלה ידידי. אנשים כאן מנסים להגיד לך שאתה מטומטם מפגר אידיוט בור בצורה מפחידה וגם שאתה קשות לא רצוי כאן. אבל ממש לא רצוי כאן! הם (וגם אני) נעדיף שיהיה כאן עדר של קיפודים שיביאו את דעתם מאשר אחד כמוך. אנחנו מעדיף שיהיה כאן ילד בן שלוש שמביא את דעתו ,כי לפחות הילד הזה לא מתיימר להיות אלוהים ,משהו שברור שאתה צריך לנסות לחקות את אותו ילד קטן ותמים. נכון טוב שאני נמצא כאן כדי לספק תרגום? ואני פשוט מלא זוך וחדווה שגוסט ענה לך. אני מאחל לך חיים של אושר ובריאות עם המידע החדש שרכשת ועכשיו תתחפף. מוגש על ידי קרן "סילוק אנשים לא רצויים מהפורום".

המחנך

New member
עכשיו אני מבין למה אמרו לי

לא לחפס עזרה בפורום הזה. כולם ילדים טיפשים ....וזה נכון ביי דפוקים תמשיכו לכשף את עצמכם......

Justin Angel

New member
אווו... אני מצטער...

איך אני לא התייחסתי אליך בכבוד האוי אלייך אחרי שקראת לכולנו מפגרים? טעות שלי ,הייתי ישר צריך לשלוף את הברטה 9 מ"מ שלי ולעשות בך כמה חורים יפים. לאיזה יחס אתה בדיוק מצפה אחרי שנכנסת לכאן ולקראת לכולנו מפגרים?

תבין ש

האתר הזה פשוט תורגם מאנגלית מאתר שגם לא משהו נתקלתי בו אבל הוא לא היה מספיק... הוא לא היה מספיק! אז הוא לא נכנס לי למועדפים אפילו ... אתה יודע לקרוא אנגלית? הייתי ממליץ לך לחפש קצת מידע על הרונות

המחנך

New member
פליקס לידיעתך.....

האתר לא תורגם משום אתר אחר.... אולי הוא לא מספיק טוב עבורך..זה בסדר. אבל אל תשמיץ בכך שתכתוב שהוא תורגם זה לא נכון האתר הזה מושקע ויש שם הרבה חומר על מיסטיקה

Justin Angel

New member
ברור מאליו

החומר באתר "בית הרוחות" תורגם מכמה אתרים ,ולא רק מאתר אחד. או שקיים דימיון מדהים בין החומר בבית הרוחות לבין חומר שנמצא בחלק מאתרי הוויקא הכי מפורסמים שקיימים, אני מנחש שהוא גנב מהם ולא שהם גנבו ממנו. עכשיו תחזור בבקשה לחור שממנו באת ותשאיר אותנו ל"וויכוחים האינפנטיליים" שלנו.

טעות שלך המחנך

אני מכיר אתר באנגלית עם בדיוק אותו גרפיקה ובדיוק אותו דבר הדימיון כלכך אותו דבר שרק בנאדם דפוק ממש לא יבין שמישהו פע העתיק משהו. אני בספק עם האתר של העברית הוא המקור של האתר באנגלית למה? א)בית הרוחות נודע כאתר בלי חומר מקורי הייתי ממשיך עם הסיבות אבל אני חייב לרוץ

בשימחה רק ש

לאחר חיפושי מספר במועדפים שלי לא מצאתי את האתר (ליהיות בטוח אם הוא ששם או לא) וכמו שאמרתי קודם לכן מחקתי אותו כי הוא היה פשוט דפוק מידי אם אתקל בו שנית ואזכור את בקשתכם אשים אותו פה

morning star

New member
פליקס

זה די חשוב שתנסה להזכר, במיוחד אם אתה רוצה לבסס טענות של הפרת זכויות יוצרים. אם אתה יכול, אז תתאמץ קצת ותחפש. בתודה הנווד

הרעיון הוא שזה לא

משנה כלכך. כבר מספר פעמים פה הוכיחו שוב ושוב שבונה בית הרוחות אוסף מידע מאתרים אחרים זה לא חדש... וגם לא חשוב לי כלכך ניראה כבר

למעלה