מישהו יודע

amitp

New member
אני מכיר צוות נט"ן

(ולא נסגיר את שמות המעורבים...) שנתקע במעלית בדרך לקליינט מחוסר הכרה, כיוון שאחד מחברי הצוות החליט לקפץ לו במעלית.. בינתיים הוצא רגיל אל המקרה, וכמובן גם כיבוי, כדי לחלץ את צוות הנט"ן (טוב שלא הוציאו רגיל גם בשבילם...
)

amitp

New member
כי רפואה היא עדיין

מקצוע מדעי. - פיסיקה צריך ללמוד? (בעיקר כדי לתת פרנסה למרצים לפיסיקה, אבל גם כדי להבין לחצים בכלי דם, מכשור רפואי ונזקי קרינה למיניהם..) - סטטיסטיקה כדי להבין איזשהוא מחקר צריך? - אלקטרופיסיולוגיה על עשרות משוואותיה? (פיסיולוגיה של העצבים ושאר המערכות ה"חשמליות" בגוף) - כימיה? (log H+) אז זה למה רשמית. האמת היא, שצריך כיוון שכשמתכננים את תוכנית הלימודים לרפואה, ניגש כל מרצה מכל תחום אפשרי ומתעקש מאוד על כך כי התחום שלו הוא החשוב ביותר. בסיכומו של דבר, החזק מנצח...
בקשר לדרישות לקורס פאראמדיקים, אני מניח שדני יוכל לעזור יותר. גנטיקה?

Action force

New member
מתנדב מד"א - לא בהכרח עוזר לקד"צ

אז הסיפור שלי הוא קצת מוזר. אני מתנדב 3.5 שנים, במד"א, עברתי את כל קורסי הנוער האפשריים (כולל מדריכים) הנתונים שלי מתאימים לקורס. ניגשתי למיונים ולמרות שאני במד"א, לא התקבלתי! אגב, כמוני עוד רבים ממד"א, פשוט כולם מתביישים מידי להגיד שלא קיבלו אותם. אז... תוריד ציפיות. כי גם לי אמרו, אל תדאג, זה שטויות, אתה בפנים.

FathomTR

New member
כמו שכבר אמרתי...

יכול להיות בגלל הקב"א,או הפרופיל. אבל כמובן,יש לצבא את הדרישות משלו.

nsr

New member
פנטום..

אני יכול להבטיח לך שזה לא בגלל הקב"א, ולא בגלל הפרופיל. לכל מלש"ב, שמגיע למיונים, יש את הקב"א והפרופיל הדרושים.

nsr

New member
מישום מה חשבתי..

שהניק ניים שלך הוא "פנטום". סורי.

ronen222

New member
לא בהכרח

אך המלצה שלי אם חושב בצבא חפצה נפשך תתנדב ליחידה קרבית(חי"ר בעיקר)משם יהיה קל הרבה יותר כל חייל רביעי בממוצע יוצא לחובשים ושם בהחלט מערכים את היותך מד"איסט

amitp

New member
לא מדוייק

היי רונן, מה שלומך? הרבה, הרבה פחות חיילים יוצאים לקורס חובשים מן היחידות הקרביות (או בכלל). הלוואי והיינו מגיעים למצב של כל חייל רביעי... בנוסף, בדרך כלל במקרים אלו אין קשר בין היותך מדאיסט לשליחתך לקורס חובשים (יש מפקדים שדוגלים בשיטה ההפוכה - אם נשלח דווקא את זה שאינו מדאיסט לקורס חובשים, נרוויח שני חיילים מאומנים, במקום אחד...)

../images/Emo104.gif לא בהכרח.

אולי יותר קל בקורס עצמו אבל לאו דווקא בקבלה אליו. אגב בקד"צ פאראמדיקים שנפתח בתחילת השנה- הבנות בכלל לא התנדבו במד"א ואילו הבנים כן (או משהו כזה- פיטר יודע במדיוק אז אני אשמח אם הוא יכתוב את זה שוב. מין הסתם עוד כמה יודעים למה אני מתכוונת).

למעלה