מישהו יודע...

רעותתת

New member
שניה??

השניה שודרה בארץ. אפילו בשידורים חוזרים. השלישית כבר צולמה ושודרה בארה"ב (ואצל רוב המחשבים של אנשי הפורום...) סיכוי קלוש שהיא תגיע לארץ... אם את רוצה עוד פרטים על איך אפשר להשיג את העונה השלישית, תעברי למסרים כי אסור לדבר על זה בפורום. יאוש זאת מילה שמתקשרת לי מאוד לכל מה שקשור לעונות של הסדרה... עד מתי יענו אותנו בשידורים חוזרים של "משחק החיים"? שמישהו יאפס כבר את הכבלים!

GaleOholic

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העונה השנייה שודרה בשנה שעברה פעמיים אם זיכרוני אינו מטעני.... ויתקנו אותי הותיקות יותר... אם כוונתכן לעונה השלישית, ובכן נכון לשנת 2003-4 היא לא חוזרת. וכן איה, המחשב עדיין לא התפגר סופית... עכשיו הוא רק מרצד ומעצבן לי את העיניים

ayaliar

Well-known member
הו מזל טוב

טיפלו בו או שהוא קצת נרגע וזה מה שהוא מוכן לעשות בנתיים? אני סוף סוף רואה עונה 9 של חברים. פרקים שהורדתי לפני יותר מחצי שנה

GaleOholic

New member
../images/Emo9.gifקודם-כל, תיהני../images/Emo45.gif

שני, המחשב דפוק דפוק דפוק.... אין לי מושג... נאמר לי להזיז מעט את הסקאזי של המסך ימינה, ואז הופ - עלה המחשב.... אך מרצד ומכאיב.... מקווה שמחר זה ייפתר. אבל לפחות הצלחתי לשלוח פקסים ולגבות הכללללל

ayaliar

Well-known member
אני חושבת שהיא אפילו שודרה 3 פעמים

פעם אחת בשבת ב-23:35 אח"כ כל לילה ב-00:00 ואז כל שישי 4 פרקים ברצף נכון? זה לא נקרא להיות נואש אם הצלחת לפספס את זה 3 פעמים.

GaleOholic

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif לאן נעלמה התגובה שלי../images/Emo35.gif

נטע מה קורה?????? המחשב שלי רדוף

GaleOholic

New member
../images/Emo2.gifאיך שוב הופיע ההודעה הראשונה

שלי
איה, הצילי

רעותתת

New member
אולי ששלחת את ההודעה השניה

היא "דחפה" את הראשונה?
ראיתי דברים מוזרים מזה במחשב שלי... או שנטע החליטה להוציא אותך מדעתך.

GaleOholic

New member
../images/Emo150.gifאני בטוחה שלנטע אין יד בדבר

המחשב שלי פשוט רדוף

netaK

New member
נטע הלכה לישון ב11 ../images/Emo3.gif

כי אני צריכה ללכת למשרד הפנים ולחכות שעות בתורות....לכן אני ערה עכשיו

ayaliar

Well-known member
וזה לא קשור למחשב שלך

אלא לתפוז המעוך. לפעמים לוקח לו כמה שניות ארוכות להעלות הודעה. כמו שלפעמים הוא מראה לי את עמוד 5 בפורום כעמוד מס' 1 ורק Refresh מחזיר אותו לשפיות אני אומרת, תעשו ממנו מיץ כבר וזהו.

רעותתת

New member
אין ספק. ת"ר.

גם לי לפעמים נעלמים כל השרשורים של הפורום חוץ מהשניים שלושה הראשונים. שום ריפרוש לא מחזיר אותו לנורמל... לא חבל לסחוט? אפשר ליידות אותו בקברניטי הכבלים.

GaleOholic

New member
אני יודעת, אבל הקטע הוא שכן ראיתי

את ההודעה, ואז פתאום היא נעלמה, ובזמן שכתבתי "לאן היא נעלמה", היא חזרה
חמקמקה....

למעלה