מישהו יודע

vogue15

New member
מישהו יודע

איך קוראים לשיר של היפנית (המקורי שלה) שעברי לקח ממנה את הקטעים בשיר שלו "בתי קפה" אפשר למצוא אותו בקאזה?

זוהר 4

New member
במיוחד בשבילך......!!!!

לשיר קוראים: my favorit things... ובתרגום חופשי " הדברים שארהובים עליי"... מבצעת: mari natsuki... איזה חמודה אני הא??!? לא לענות אני כבר יודעת .....

זוהר 4

New member
אני יודעת....

ב=א=מ=ת..... שכחתי את האות ואז חשבתי לעצמי שאתה מספיק חכם כדי להבין את זה ולא שווה לכתוב עוד הודעה אגב, רשום בדיסק

זוהר 4

New member
טוב.....

מכיון שצבי מתווכח איתי באייסיקיו על איך כותבים את המילה favorite בדקתי במילון ולא כותבים עם u אז ככה שהייתה חסרה לי אות אחת בלבד !!!!! והיא e בסוף ..... ואתה שביקשת את השיר, אין לי שמץ איך קוראים לך או איך מבטאים את הניק שלך אתה טעית !!! זה בלי u... חבר'ה אני תמיד צודקת....

את יכולה גם למצוא את הפירוש..ושאלה

את יכולה למצוא את הפירוש למה שהיא אומרת בשיר של עברי... אההה...ומשהו יודע עם זאת שבקליף היא גם הזמרת?..

זוהר 4

New member
לפי מה שאני יודעת....

הזמרת בקליפ זאת לא אותה אחת גל אוחובסקי הביא ללידר דיסק עם השיר הזה... והוא פשוט אהב ..... והחליט להוסיף אותו .... אגב, השיר במציאות ממש לא משהו לידר פשוט מוכשר והפך אותו למשהו משהו !!!!

זה מה שהזמרת אומרת..תרגום../images/Emo42.gif

my favorite thing is smoking cigarettes the cigarettes you used to smoke the cigarettes with the picture of a gypsy just like an old film star a cigarette in my mouth the smoke gets in my eyes and then i cry just like an old film star a cigarette in my mouth the smoke gets in my eyes and then i cry i don't mind and until you come back i'll live to cry today again מממ...האמת?..השיר שלה לא משהו.. כן כן..אני גאה בעצמי..!

למעלה