מישהו יודע...

• פותח הנושא JJU
  • פורסם בתאריך

JJU

New member
מישהו יודע...

מישהו יודע אם יש בפתח-תקווה מועדונים/חוגים/קורסים/סדנאות או כל דבר אחר ללימוד ג'אגלינג?

magy

New member
לא. אבל יש מופע

לקוח ממעריב של היום... * בפארק המיניאטורות "מיני ישראל" יתקיימו מפגשים עם דמויות היסטוריות, בניית דגל ישראל ענק מלגו, צפייה מקרוב בעבודתם של האמנים בוני המודלים, סדנאות יצירה לילדים בנושאי יום העצמאות, מופעי ג'אגלינג ועוד. טל' 08-9222444.

Uri Yurman

New member
קו 551

קו 551 של אגד יסיע אותך מפתח תקווה, תוך בערך חצי שעה, למרחק של 60 מטר ממועדון הג'אגלינג של רעננה.

JJU

New member
תודה,אבל...

תודה על ההצעה אבל זה קצת קשה להגיע כל פעם לרעננה, אני מחפש מועדון או חוג ג'אגלינג בפתח תקווה,אז אם מישהו יודע או מכיר זה יעזור לי מאוד.

Uri Yurman

New member
אני לא מוצא בדיוק את הקושי

אם היה מועדון בפתח תקווה, הייתי בא אליו, אבל בזה כנראה אנחנו שונים. שיהיה לך לבריאות. אם אני אשמע על משהו בפתח תקווה אני אמסור לך.

eiraz

New member
לפי דעתי

חצי שעה פעם פעמיים בשבוע זה כלום אבל יש אנשים שזה בעיה בשבילם אם אתה לא מוצא שום דבר אפשר להזמין מדריך פרטי או להזמין חוג מסודר ויש גם את השיטה שלי אני משתמש בסרטים מהאינטרנט ולומד

JJU

New member
אין לי בעיה...

לאורי: אין לי בעיה לבוא למועדון ברעננה (זמן זה הדבר היחיד שמגביל אותי) ואם הבנתי נכון יש מפגש בכל יום חמישי ואני אשמח לקבל מידע נוסף על המפגשים ואם יהיה לי זמן באחד השבועות הקרובים אני אבוא אבל אני בכל זאת מחפש חוג ג'אגלינג באזור פתח תקווה. ל-eiraz: איך/מאיפה אפשר להזמין מדריך פרטי/חוג? תודה!

eiraz

New member
כל מקום

מדריך פרטי כל אחד יכול לקרוא לעצמו אם הוא יודע יותר מבסיס בכלי כל שהו ויכול לקדם אותך לרמה גבוה יותר השאלה לאיזו רמה של הדרכה אתה צריך ובאיזה כלים חוג זה פחות או יותר אותו הדבר רק לקבוצה ואם אני לא טועה אז יהיו פה הרבה חבר'ה שיסכימו לתת מזמנם לעבוד איתך וללמד אותך דברים חדשים אני הייתי מוכן אבל אני רחוק דרומה:\ אבל אם אתה עובר באזור(ערבה) אתה מוזמן לקפוץ לבקר

למעלה