מישהו יודע

ephi79

New member
מישהו יודע

איפה יש בגמרא את הסיפור על רב חסדא (אני חושב שזה היה חסדא) שנותן הדרכה מינית לבנות שלו בצורה מרומזת?

מישהו שמע

מה תחזית מזג האוויר ליום שישי? גם הטלפון של השירות המטאורולגי ישמח אותי. אפי, אני לא. באופן עקרוני לא מעניין אותי, אבל התיאור שלך מעורר סקרנות. תן פרטים, אתה אומנם לא יודע באיפה של הגמרא הסיפור מופיע, אבל אתה בטח זוכר במה מדובר, פרשניות ועניינים. שתף! >ספל חמאה מתלבטת איזה עץ לנטוע<

ephi79

New member
(03) 9668855

אז זהו שאני לא זוכר הכל, אבל כתוב משהו בסגנון שהוא מסביר ל 3 הבנות שלו לפני הנישואים שלהן שהן צריכות להקדים את היהלומים למשהו שאני לא זוכר (אבן האודם?), ובקיצור רש"י טורח להסביר שהכוונה היא שהן צריכות לעשות foreplay עם הציצים לפני שמגיעים ל"אותו מקום"... וחוץ מזה משתמע ממקום אחר בגמרא שרב, שהתחתן עם אחת הבנות של רב חסדא, לא היה ממש מסופק מאשתו, כנראה שהיא לא הפנימה את הדרשה של אבא שלה... סתם, נזכרתי בשיחה אתמול שגמרא הזאת, וחשבתי שאולי מישהו פה בפורום מכיר, נראה לי שזה הפורום היחיד שאפשר לשלב בו תלמוד וסקס... בכל מקרה אמור להיות מעונן חלקית... <אפי שכח שאוטוטו ט"ו בשבט...>

מעט מזעיר בהאי עינינא...../images/Emo63.gif

ע"ד שאלתך כי נתעלמה ממך הלכה.. בדבר בנתיה דרב חסדא ומאי דאיתא בתלמוד בהאי עינינא דתשמישא דידהו ומאי דקאמר להו כי הכי דלעביד טובא דמשגלא בדרך ישראל סבתא ..(וסבא כמובן..) וכי היכי דמצי הני בנתיה קדשיא דלהיוי אורגזמא שפירא... יעויין במסכתא דשבתא קמ ע"ב במאי דנתבאר שם ..ושם הוא גופא דעובא והיכי הויי..יעו"ש ותרוה נחת ואורגזמא עילאה.... ואם תרצה ליישב ולהניח דעתך וליבדך ( בסוד "ליבידו" כידוע ליודעי ח"ן) ויסוד אות ברית קודש דילך..ולבוא אל הקודש פנימה..( תרתי משמע..) עיין עוד במסכתא דכתובות ס"ה ע"א וגם שם תמצא בהאי עינינא דמשגלא דבנתיה דרב חסדא ..ותן דעתך ושאר איברי הקודש דילך להוסיף ולהתבונן בהאי סוגיא במאי דאיתא במסכתא דיבמות ל"ד ..יעו"ש היטב בהאי אגדתא פילאה גבי בנתיה דרב חסדא..ואם תשיא ליבך להשלים ולמלאות את כל אשר חשקת לבוא בזה נפלאות הענין תמצא במסכתא דקידושין כ"ט ע"ב וכן תעיין בעיון גדול ונורא במסכתא דנדרים מ"ג ע"א ותראה כי לדעת האי גברא רברבא "רב חסדא" אי ליכא איתתא בחייך דילך ולא מצית אתה למיפרק כל הני יצרא נפישא דילך ולקאתי לידי האי אורגזמא עילאה במשגלא טובא רברבא הרי אתה טפל ואיברך טפל ואתה בחינת "חוסר כל" כדנתבאר שם ...כי האי עלמה שפירא היא היא כל תכלית קיומך בהאי עלמא ואין לנו שיור אלא העלמה הזאת....ודו"ק היטב ותשכח וקוב"ה חדי בפילפולא ואנן חדינן בבתולתא רבבתתא ...ואידך זיל גמור..(תרתי משמע...) גוד לאק´.. אודי.. <רוכב שלא מתכוויון לתרגם גם לא עבור בני הלילייות ודומיהן...>

ephi79

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

ואגב, מה התרגום של "כורא"?

פייקו

New member
זה מה אומרים אישה נאה שכלייה נאים..

משבחת דעתו של האדם -ואזיל לך וגמור..

למעלה