תגיד, אתה אמיתי?
בן כמה אתה?? אני הולך ומאמין שאתה יוזר פיקטיבי שיצרו מנהלי-הפורום כדי לפתח כאן ויכוחים/דיונים. בכל מקרה, זה יותר הגיוני מאשר שאתה אכן יישות קיימת. בכל מקרה: 1) לא טענתי שצריך להצביע ל"מנהיג עם הזקן". 2) נכון, האינתיפדה התחילה בזמן ברק - וההנהגה הפלשתינית שרצתה לנקוט ב"קו-קיצוני יותר" התחילה עם הפיגועים - כי היא ידעה שאנשים אמוציונלים (ואלי פחות שקולים) ילכו בעקבות הלב - ויצביעו לימין. מה שאכן קרה. (ויקרה גם בבחירות הקרובות) (תחשוב טוב מה הצבעת ותגלה על מה אני מדבר. אם אתה בגיל שמותר בו להצביע) כך גם ימשיכו הדברים: (התאוריה שלי * תבחר (שוב) הנהגה ימנית. הפעם ברוב גדול יותר. * הפיגועים יתגברו (המגה-פיגועים והפיגועים הלא-קונבנציונלים כבר בדרך). * הלחץ לתגובות משמעותיות יותר מצד ישראל יגבר * הלחץ הבינלאומי עלינו יקטן * הדם ישפך (משני הצדדים - אבל בעיקר מהצד הפלשתיני) * המעגל הזה של פיגועים-תגובות ילך יתעצם * כמות ההרוגים בצד הפלשתיני ילך ויגבר, עד שיגיע לרמות של על-סף רצח-עם. * הפלשתינים ירגישו שהם הגיעו למצב של "להיות או לחדול", שללא מדינה - לעולם לא יהיו מוגנים וסופם להכחד. * בשלב זה המורל של הפלשתינים יהיה בשיאו (עקב הידיעה שאם יפסידו במאבק - זה סופם). * הקהילה הבינלאומית לא תוכל להתעלם יותר מהעם הקטן שגוליית הישראלי (בצדק או שלא בצדק) עומד להשמיד. * מדינה פלשתינית תוקם על בסיס חזק ואיתן. בניגוד למה שנדמה - הפלשתינים הרוויחו בגדול מהארועים: - יש להם מדינה. - אין עוררין על קיומו של ה"עם הפלשתיני" שעבר מיני-שואה. הרגשת האחדות אצל הפלשתינים בשיאה. - המורל הפלשתיני בשיא. - המדינה הפלשתינית עומדת על בסיס איתן - יש הצדקה למדינה פלשתינית (וגם לצבא פלשתיני) שיגן עליהם מפני עמים אחרים שרוצים להשמידם. אתה מבין? מישהו אצל הפלשתינים קרא לעומק את ההיסטוריה של העם היהודי בעת החדשה, ורוצה להעתיק את ההצלחה גם למאה הזו. הפעם לעם הפלשתיני. נראה שהם מצליחים בכך בינתיים...