מישהו יודע....

O n y X

New member
מישהו יודע....

מתי יהיה המשחק קרואטיה-רומניה שרוסו אמור לשחק בו? איפה ישדרו אותו(אם בכלל) סתם יש איזה רומני (לא רומני-ישראלי, רומני מרומניה) שאני מתכתבת איתו באודיגו אני רוצה להסתלבט עליו...

ממש לא מעניין מתי המשחק../images/Emo60.gif

ואיפה הוא אבל אני ינסה לבדוק ותגידי איך הגעת לרומניה ????

O n y X

New member
לא הגעתי לרומניה...

רומניה הגיעה אליי, איפה שאני לא הולכת אני רואה רומנים, זה כאילו שהם רודפים אחריי. אגב, ביררתי והמשחק יהיה ב20.11 אבל אני לא יודעת איפה משדרים (אם בכלל)

את שומעת...../images/Emo60.gif

את שומעת את קולות הרומנים בלילות ???? אם כן את חייבת אישפוז אם לא אז רק שתדעי שעתיד שלך לא בטוח כמו שהוא נראה

O n y X

New member
עוד משהו חשוב...

ולא קשור לרומנים... חברה שלי במד"א פתח תקווה ויש לה אפשרות לנסוע למשחקים לטפל בפצועים וכו´ . ואגב, חבל שהמשחק של מכבי חיפה נגד פ"ת יהיה בקרית אליעזר כי אולי בסוף שבוע אני אהיה אצלה ואם היא תלך אז אני אלך (אבל לצערי הוא בקרית אליעזר אז לא משנה) ודבר שני הנהג של האמבולנס הוא בן דוד של ואליד באדיר (ככה הוא אמר)

O n y X

New member
עוד משהו קצת פחות חשוב...

היום נכנסתי מהבית ספר ל 0NE ובדף של מכבי חיפה יש כמו כרטיס ביקור על כל שחקן אז כתבו על כל שחקן מי הספורטאי המועדף עליו. כ-ל השחקנים של מכבי אמרו על שחקן בחו"ל חוץ מ-2 שחקנים : הספורטאי המועדף על ג´ובאני רוסו:דודו אוואט הספורטאי המועדף על דודו אוואט: ג´ובאני רוסו

O n y X

New member
הוא מעדיף אודיגו...

כי יש לו אי סי ´יו רק כי זה נותן לו לשלוח הודעות חינם לפלאפון. רומני או לא רומני? (לא שיש לי משהו נגד רומנים)

למעלה