מישהו יודע?

קושקוש41

New member
מישהו יודע?

אם נקבה היא לוטינו-פנינה וזכר הוא וייט ספייס קלאסי איזה גוזלים יצוא להם?

מישהו יודע?

לא סגורה על זה..

אבל אם אני זוכרת נכון אז יוצאים גוזלים רגילים נשאי התכונות של ההורים.
מחר אבדוק לך עם אחד ממומחי הגנטיקה בתוכים ואחזור עם תשובה יותר מדוייקת...

תשובה סופית:

הזוג שלך יוציא גוזלים אפורים רגילים שיהיו נשאי וייט פייס. הזכרים יהיו גם נשאי לוטינו (נקבות לא יכולות לשאת את התכונה הזו).

קושקוש41

New member
אפור רגיל עם ראש צהוב?

תודה רבה.

קושקוש41

New member
אולי אחליף את הלוטינו.

וויט פייס רוצה להשאיר, הוא מצחיק ומתוק. מה לדעתך לקחת כדי שיצא משהו מעננין? יש שם אפילו אלבינו ומוקה.

קושקוש41

New member
הבעיה שהיא שרב הזמן היא ישנה וזה לא נראה לי.

אני לא מבינה, למה? היא לא קופצת, כמו זכר. בעלים לשעבר אמרה שהיא לא חולה, בטוח. אולי היא מבוגרת... לכן, אני חושבת להחליף אותה.

קושקוש41

New member
קניתי אצל מישהי בבית פרטי.

שילמתי 100 עבור קוקטייל אחד.
כאשר הבאתי את הקוקטיילים הבית, היא ישר הלכה למטה והתיישבה, כאילו דוגרת על הביצים או על הגוזלים, כך ישבה יום שלם. למחרת היא תיפסה למעלה, אכלה מעט מאוד. עכשיב היא אוכלת יותר, היום גם שתתה בפעם ראשונה, אבל רוב היום היא ישנה ונחה. אולי מעייפות שהצטברה לה מרוב שהיא הטילה ביצים ודגרה עליהם בלי סוף? הילדים שלי לא מוכנים להיפרד ממנה.
אני לא יודעת מה לעשות, כי כבר קבעתי למחר עם אשה להחליף אותה. שאלה , האם יעבור לה מצב שהיא ישנה כל כך הבה?

קושקוש41

New member
גם אני חשבתי שאולי יהיה לה לא טוב לחזור

ללהקה, היא חייבת לנוח. אולי באמת אשאר אותה.
תודה.

אlרית

New member
לדעתי היא לא בריאה

ואם "עייפה" כבר יומיים ויותר.. היא גם לא תשרוד

קושקוש41

New member
היא ישנה, אוכלת , שותה, שוב פעם ישנה....

אראה עוד כמה ימים, אחר כך אחליט.
אם לא תשרוד, אקח קוקטיילית אחרת מהלהקה.
מקווה שיהיה בסדר.

אlרית

New member
לא תשרוד = תמות

והקמסן שלך יתן לך להוציא עוד 100 ש"ח לתוכי?
לא עדיף היה לקחת מלכתחילה ממי שהמלצתי לך עליה?
מה שלום צוצלת?

קושקוש41

New member
הבעלים תתן לי קוקטיילית אחרת בלי כסף.

בימקום.

אבל יכול להיות שהיא תתאושש.

מה הסיבה שהיא מתנהגת כך, חוץ ממחלה?

בואי נקווה שהיא לא חולה

כי אם חלילה היא כן, אז חבל על התוכים האחרים- תוכים מדביקים אחד את השני באמצעות נשימה..

עוד סיבה שיכולה להיות לה להתנהג ככה מלבד מחלה זה סטרס מהמעבר. לתוכי מסויים זה יעבור תוך שעתיים, לתוכי אחר תוך יומיים ולתוכי נוסף זה גם יכול לקחת שבוע.

שהתזונה תהיה עשירה (בלי לחם!) ושיהיו לה מספיק שעות שינה ברצף. ואם היא לא חולה אז היא תהיה בסדר..

קושקוש41

New member
איזה מתוקה את, אלמוג... תודה.

היום קניתי כלוב נוסף לתוכונים, שלא יציקו לקוקוטיילים. קניתי תערובת וכופתיות מההמלצה: פסיטקוס. אני הבנתי שהקוקוטיילים לא אכלו כופתיות בכלל. אז הרבתי להם עם תערובת ביחד, אולי יתפתו ויוכלו.

אם לוטינו חולה, אז גם וייט פייס צריך להיות חולה, שלא נראה לי בכלל. סביר להניח שזה סטרס. יכול להיות שדגרה על הביצים או על הגוזלים ולקחתי אותה אמצע. היא אוכלת ושותה רגיל. רק צוא קצת רטובה יותר מאשר אצל זכר. אך היא לא משלשלת.

נקווה לטוב.

למעלה