מישהו יודע מתי יוצא כבר לבלינק סינגל חדש??????????? the life is shit
X xero1 New member 11/9/02 #2 זאת היא הפעם השלישית שאתה שואל את השאלה הזאת בימים האחרונים. אם יעבור שבוע ואף אחד לא יענה לך, תישאל שוב, אם תמשיך להציף כך את הפורום, תחסם.
זאת היא הפעם השלישית שאתה שואל את השאלה הזאת בימים האחרונים. אם יעבור שבוע ואף אחד לא יענה לך, תישאל שוב, אם תמשיך להציף כך את הפורום, תחסם.
C carousel182 New member 11/9/02 #3 אני רוצה לענות לו אני לא מבין איך אתה מעריץ של בלינק ואיך אתה נכנס לפה כנס לאתרים שלהם!!! אתרים עם חדשות ואז תדע מה קורה איתם אח"כ כנס לפה אל תשאל שאלה מפגרת כזאת אם אתה יודע שהם עדיין לא התחילו להקליט אלבום חדש, למרות שאני בטוח שלא ידעת זאת
אני רוצה לענות לו אני לא מבין איך אתה מעריץ של בלינק ואיך אתה נכנס לפה כנס לאתרים שלהם!!! אתרים עם חדשות ואז תדע מה קורה איתם אח"כ כנס לפה אל תשאל שאלה מפגרת כזאת אם אתה יודע שהם עדיין לא התחילו להקליט אלבום חדש, למרות שאני בטוח שלא ידעת זאת
S Superunknown1 New member 12/9/02 #5 לי נראה שסינגל חדש יצא רק באלבום הח דש. מתוך take off לא נראה שיוציאו עוד סינגל....
ח חן j New member 13/9/02 #6 מה הקטע? אז מה אם הוא שאל את זה כמה פעמים.. אף אחד לא הצמיד לך סכין לצואר והכריח אותך לענות לו.. אז למה להתעצבן?? לא חבל?
מה הקטע? אז מה אם הוא שאל את זה כמה פעמים.. אף אחד לא הצמיד לך סכין לצואר והכריח אותך לענות לו.. אז למה להתעצבן?? לא חבל?