מישהו יודע...

שלומי44

New member
מישהו יודע...

אז ככה הייתה חידה בתוכנית האחרונה של העייסק ובה שאלו: לאיזה הרכב השתייך בעבר ש"ס(שחר סוויסה)? והתשובה שבאב(או שבק מיוזיק) היה מספר טלמייסר והתקשרתי ענתה איזה אחת ולקחה ממני את הפרטים.. אז ככה מישהו יודע מי הזוכים??? נ.ב. הפרס היה כניסה למסיבה של כלא6 דאנשה שורטי ולא זוכר מי עוד... מישהו יודע?

dmaryan

New member
אין לי מושג !

אבל לגבי ההקפצות, אנשים פה ממש ממש פלצנים שמתעצלים לכתוב, לא כולם, אבל אולי זה רק משהוא נגדי... כי אף אחד כמעט לא מגיב על השיר שלי.

multi

New member
תגובה לשניכם

למה ההסקת מסקנות המהירה אולי אנשים לא יודעים אולי אנשים לא יודעים מה להגיב גם לנו יש רגשות דעות מחשבות וידע אישי, אנחנו לא רובוטים שיודעים הכל וישר מגיבים

שלומי44

New member
אולי יש אנשים

אולי יש אנשים שלא ראו את ההודעה.. לכן אני מקפיץץץ אותה!!!

or001

New member
אוקיי, אפשר להסביר כמה דברים על

הקפצה? קודם כל, מקפיצים הודעות של אחרים. לללללללללאאאאאאאאא של עצמך. ובייחוד לא שכתבת את ההודעה ב12:30, וההקפצה ב12:31. אם כתבתם הודעה ב4 בלילה - אז תצפו להמון סוער של תגובות. חכו עד הצהריים לפחות. דבר שני, אני חייב להגיד שזה ממש נהיה פתאטי בזמן האחרון כל העניין עם ההקפצות. אנשים פה כותבים הודעות כמו "1234567890" כדי שיהיה עשר תווים. למרות שאני חייב להודות שהודעות כאלה יותר טובות מאשר הודעות מטומטמות שיש בהן רק כותרת וכותבים: "הקפצה". די! מספיק! אתם רוצים להקפיץ משהו? תקפיצו נושא חשוב של מישהו אחר. ההודעות של לירון על התרמות שוות הקפצה, הודעות על משאית ההיפ-הופ הראשונה במצעד האהבה שוות הקפצה. אבל אם כתבתם שיר - לאנשים יש מה להגיד, הם יגידו. אין להם - אז הם לא יגידו. תאמינו לי שאנשים מסתכלים על יותר מהשרשור הראשון או העמוד הראשון בפורום. דבר שלישי, אופס! הקפצה!!!

למעלה