מישהו יודע..

מישהו יודע..

היכן ניתן לרכוש מחליקיים (נעלי החלקרח) בארץ? לא מוצאת באינטרנט חנויות
ואני לא רוצה לרכוש דרך האינטרנט מאחר ומדובר בנעליים שצריך למדוד.

Snow Fiend

New member
לדעתי רק במקומות עם החלקה על הקרח

אני סתם זורק באוויר כי אין לי מושג.

אבל נראה לי הגיוני שבמקומות עם החלקה על הקרח תוכלי לקנות נעליים (אם כי בטח במחיר מופרז, כנהוג במדינתנו)
פארק קנדה , אייסקייט - אלו עולים לי בראש , לא יודע אם קיימים אחרים.

z x 7 r

New member
למה לא להזמין באינטרנט משהו איכותי?

בארץ הספורט לא קיים אפשר לומר - לכן הדגמים ( גם אם תמצאי משהו ) יהיו כנראה באיכות ירודה.
אם יש לך חברים ממוצא רוסי שנוסעים לרוסיה - אפשר להזמין דרכם ( אני חשבתי לעשות את זה, אבל ויתרתי מתוך עצלנות ). גם מבחינת המידות וסוג נשים\גברים - את יודעת מה את רוצה? כי יש מחלקייים לריקודים, עם שיניים בחלק הקידמי ונעל גבוהה מאוד, יש לריצה על קרח, עם סכינים מאוד ארוכות ודקות מאוד, יש להוקי קרח.

אני עסקתי בהחלקה (ריצה) על קרח כשהייתי קטן ( הלכתי לחוג 3 שנים ) היה כיף חבל"ז :)) http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_skating

אני בהחלט מסכימה

שהספורט בארץ לא מפותח (זה אחד הדברים שהמדינה לא חזקה בהם בנוסף לאסתטיקה :)),
ואפשר להזמין נעליים מחו"ל,העניין הוא שאני מעדיפה למדוד את הנעליים בכדי שאדע אם זה נוח לי או אם זו המידה הנכונה...
(כי בטח אי אפשר לחזור לרוסיה יום למחרת ולהחליף
),
אני די חדשה בתחום,הייתי שנים ברולרבליידס,לכן הקרח זה משהו שבא בטבעיות,זה ממש כיף ויופי של ספורט בעיני,
עושים חוג להחלקה אמנותית ליד אזור מגורי ואין לי נעליים..
ובמקום עצמו יש נעליים נוראיות שפצעו לי את הכפות רגליים בצורה קשה.
מה זה ריצה על הקרח? בחיים לא שמעתי על זה...

z x 7 r

New member
אז הפיתרון זה לנסוע לחו"ל ולקנות.

החלקה מהירה על הקרח - speed skating - אלא שמחליקים במעגלים עם "השכבות" בפניות.

לגבי הנעליים - לא חושב שהתחום יתפתח אי פעם - כמו שנניח סקי\סנובורד התפתח בכמה (10 +/- )שנים אחרונות עד כדי פתיחת חנויות רבות. תחום ההחלקה על קרח גם בחו"ל די צר, בנוסף אין כאן שטחי החלקה מלבד כמה בודדים ( מטולה היחידי ששווה את הנסיעה ).

אז אם לא להזמין בחו"ל - הדרך היחידה לדעתי, באחת הנסיעות בחורף לטיול בחו"ל - לבדוק איפה יש חנויות שמוכרות את זה, להכנס ולמדוד.

natyh

New member
בהחלקרח

או במעלות הקטן או בגדול ליד מטולה .

ספורט מדהים בפורט דה סולי רציתי גם להחליק החלקתי שנים בבת ים
עד שסגרו

אבל לא הסתדר מבחינת שעות .

HelloweeN

New member
כאשר רוצים משהו מאוד ואין אותו בארץ

כאחד שמזמין את מרבית החיים שלו מחו"ל (אני קונה כמעט הכל מחו"ל החל מתחתונים, ג'ינסים וגרביים ועד משחות ומברשות שיניים, כולל ציוד סקי באמצע) זה מאוד פשוט. כל עוד את יודעת את המידה המדוייקת שלך - תזמיני את אותה המידה מחו"ל. אם לא בטוחים - כדאי למדוד את הרגל עם סרט מדידה ולאחר מכן למדוד את מרבית הנעליים שנוחות לך ולקבל יחס משוער ב-דיוק די גבוה. במקרה הכי גרוע - שולחים חזרה ומחליפים למידה הנכונה.

אם יש משהו שאני בחיים לא אעשה זה להתפשר על משהו שאני לא לגמרי מרוצה ממנו. אדרבא אם מדובר במוצר ספורט שהוא חייב להיות איכותי וטוב, גם במחיר של הזדיינות קלה.

למעלה