מישהו יודע

hen182

New member
מישהו יודע

איפה אני יכול לקנות פוסטרים של בלינק בבאר שבע?

hen182

New member
אנשים אתם לא עוזרים לי!!

איפה אני יכול למצוא חולצות ו/או פוסטרים של בלינק אבל רק בבאר שבע????

hen182

New member
אז אתם יודעים איפה בארץ?../images/Emo122.gif

וכמה זה עולה?????????

hen182

New member
או באינטרנט?

ואם אפשר לקנות מאתר מחו"ל וכמה זה עולה חוץ מהמחיר של הפוסטר?

ilbe182ebli

New member
באמת לא פייר! לא מביאים דברים שלהם

לארץ! אפליות! (הפליות.., איך רומשים את זה?) אני גונבת את הרעיון מטום182, אבל באמת צריכה ליהיות איזה חנות רק שלהם בארץ! או לפחות דברים שלהם שלא קשה כל כך למצוא (מלבד כמובן דיסקים שגם זה לא חסר...) :||||||

HandsomeDevil

New member
Tomer

בדיזינגוף סנטר בת"א, מחזיקים חולצות, מחזיקי מפתחות, פוסטרים סיכות לבגדד ופצ´ים של בלינק. יש שם גם ניטים ב-120 ש"ח אם את רוצה... (גררר)

HandsomeDevil

New member
Tomer

בדיזינגוף סנטר בת"א, מחזיקים חולצות, מחזיקי מפתחות, פוסטרים סיכות לבגדד ופצ´ים של בלינק. יש שם גם ניטים ב-120 ש"ח אם את רוצה... (גררר)

HandsomeDevil

New member
זה בדיזינגוף (או דיזינגוב) סנטר,

ליד אחת הכניסות. בעיקרון הקניון שם לא כ-ז-ה גדול, עזריאלי גדול ממנו.

punk girl

New member
איפה עוד?

אני לא מגיע הלאיזור כל כך הרבה אתם מכירים עוד מקומות?

blinknetta

New member
בעיה לחפש כמה ראש 1 ישנים??

יש לי 10 פוסטרים של בלינק רק מראש אחדים ומעריבים לנוער ישנים שחברות שלי הביאו לי

tom deloge

New member
אני י7ודע!!

בראשון ברחוב רוטשילד יש חנות שקוראים לה "לאונרדו" יש שם פוסטרים חולצות הכל של כל מיני להקות כולל בלינק 182

HandsomeDevil

New member
יש בטוור רקורדס המון חולצות

של מטאליקה איירון מיידן ומרילין מנסון (להקות טובות!), יכול להיות שבחלק מהסניפים יש גם של בלינק...
אולי כולם יעשו פה רשימה של חנויות שמוכרות חולצות פוסטרים ניטים ודברים כאלו.. כדיי שכולם ידעו. יאללה,שכל אחד יכתוב את החנויות שהוא מכיר: התומר, שכבר ציינתי. ברחוב בוגרשוב בשנקין (ת"א) יש כמה חנויות, יש גם חנות עם בגדים גות´ים, אם מישהו מחפש... יש את ליאונרדו באשל"ת (רחוב הרצל אם אני לא טועה...) אממ... יש עוד איזו חנות בשנקין, אני לא זוכר איך קוראים לה... ויש את דיסק סנטר בדיזינגוף סנטר- יש שם המון פאנק ומטאל.

eb182

New member
למה אתה לא כותב בעיברית

אם אתה לא יודע לאיית באנגלית

למעלה