מישהו יודע? מישהו יודע מאיפה מורידים כתוביות לסרטים בתוכנת RADLIGHT?
ע עמוס מרון New member 5/8/02 #2 ../images/Emo26.gif אנני מתמצא בתוכנות כתוביות, האם האתר הזה טוב? http://www.subtitlesbox.com/
ה הירושימה New member 5/8/02 #4 הוא לא נסגר,הוא רק עובר שרת תנסה בערב או מחר,הוא יעבוד. בכל מקרה הנה לינק לעוד אתר מצוין
א אוריפ New member 5/8/02 #5 משהו לא בסדר! כשאני מוריד את הכתוביות אני לא מצליח להעלות אותם! השם של זה זה מספר מאוד ארוך והאייקון הוא של ווינדואז! מה לעשות?
משהו לא בסדר! כשאני מוריד את הכתוביות אני לא מצליח להעלות אותם! השם של זה זה מספר מאוד ארוך והאייקון הוא של ווינדואז! מה לעשות?
ע עמוס מרון New member 5/8/02 #7 *אההם* כל האתרים בבוקס נטוורק הם לא בדיוק שייכים למסגרת החינוכית ברשת, בוא ננסח את זה ככה אז אני לא מוחק, אבל הוא ביקש כתוביות ל- DVD ולא לDIVX, ויש הבדל במהות מבחינת תכנים. לא נורא.
*אההם* כל האתרים בבוקס נטוורק הם לא בדיוק שייכים למסגרת החינוכית ברשת, בוא ננסח את זה ככה אז אני לא מוחק, אבל הוא ביקש כתוביות ל- DVD ולא לDIVX, ויש הבדל במהות מבחינת תכנים. לא נורא.
ה הירושימה New member 5/8/02 #8 מה ההבדל בין האתר שאתה נתת לאתר השני? הם בערך אותו דבר,רק זה באנגלית וזה בעברית.
ע עמוס מרון New member 5/8/02 #9 האתר שאני נתתי לא מעודד DIVX עד כמה שראיתי, בניגוד לתוכן לא חוקי מובהק של רשת BOX... חוצמזה אתר בעברית נותן כתוביות בעברית, שזה מה שהוא חיפוש, לא?
האתר שאני נתתי לא מעודד DIVX עד כמה שראיתי, בניגוד לתוכן לא חוקי מובהק של רשת BOX... חוצמזה אתר בעברית נותן כתוביות בעברית, שזה מה שהוא חיפוש, לא?