מישהו יודע?

ben922

New member
מישהו יודע?

בני התגייס ביום רביעי.....מאז לחץ!!! מחר הוא צריך לעשות בדיקת מאמץ במכון הלב נהריה. בטופס אין כלל כתובת מישהו יודע איך מבררים או איפה זה ! אני לא רוצה שסתם יסתובב בנהריה! הצילו!

49צהוב

New member
../images/Emo23.gif תנסי 9107747 - מכון הלב ב"ח בנהריה

את יכולה גם בערב לנסות את קצין העיר אולי ידעו נהריה עיר קטנה, אני בטוחה שבבית החולים יוכלו לעזור לך (ואולי זה בכלל שם) בהצלחה לחיל בחיילותו לך כאמא של חייל וכמובן מקוה שיעבור את מבחן המאמץ בציון של 100

ben922

New member
תודה תודה....

אני כל כך מודאגת מה יהיה וזה רק נסיעה לנהריה! עוד שאלה של אמא תירונית איך אני מוצאת את הטלפון של קצין העיר? 144? תודה ושבת שלום

49צהוב

New member
../images/Emo41.gifכן 144

קצין העיר נהריה- 9955115 ובקשר לדאגה הרגע שבו הילד -כן ילד- שם עליו מדים. הוא קו כל כך ברור שמעביר אותו ב-10 דקות מילד לגבר... סתם דוגמא לבכור שלי,שגוייס בימי האינתיפדה, לא נתתי לנסוע לישוב מסוים , מעבר לקו הירוק, מפחד פיגועים.,התגיס וחודש אחרי זה בשבוע השני של הטירונות- הוצב עם קבוצה של 4 טירונים אחרים לשמור על ישוב דומה.... (4 על מתנחלים ועז כך אמר) והחיל שלי, שעדיין הוצרך למלווה בנהיגה,שאנחנו לא נתנו לו לנהוג יותר מאשר בסביבה הקרובה, נשלח אחרי הטירונות בערך ממטולה לערד, נוהג רכב מסוג האמר , עם מלווה שלא ידע איפה צפון ואיפה דרום , איפה כביש 6 ואיפה כביש 90- ואם ערד זה ליד תל אביב, ירושלים או באר שבע.... ולא נסע הילד- נסע והגיע כמו גדול.... כל כך הרבה אחריות נותנים לילדים/ חילים שלנו- שהם מתבגרים מיד זה כמובן לא מונע מאיתנו לדאוג- אבל את הדאגה לא צריך להפנות לכיוון האם הוא ימצא את בית החולים- הוא ימצא אל תדאגי...

ben922

New member
תודה ענק

אני מרגישה הרבה יותר טוב ועכשיו אני מצויידת מספרי טלפון ויודעת פתאום שימצא את בית החולים!!! תודה שוב!!!

למעלה