מישהו יודע........

מישהו יודע........

מישהו יודע מה יהיה בפרקים הבאים בדוסון קריק עם כן אז תכתבו לי אבל בקצרה

LillipooT

New member
בקצרה..ממ.. |ספוילרים|

בואו נראה: דוסון - יהיה לו קטע עם מבקרת סרטים, איימי, שתכירו שבוע הבא.. הוא ישכב איתה אבל המטומטמת תגרום לו לרדוף אחרי ג´ואי.. ג´ואי - תשכב עם צ´ארלי ואז פחות או יותר תזרוק אותו.. ותרוץ אחרי דוסון פייסי - יבגוד פחות או יותר באודרי והיא תפרד ממנו.. בסוף העונה הוא ינסה להשיג אותה בחזרה.. וגם יצליח.. אודרי - אחרי שהיא תפרד מפייסי היא תחליט לנסוע חזרה לאל אי לגראמס - יש חבר חדש.. ג´ק - זוכרים את אריק? מהאחווה? אז הוא יודה בפני ג´ק שהוא הומו וג´ק ינסה לעזור לו.. ג´ן - תסע אל ההורים שלה לקיץ !! ממ.. דוסון גם יסע לאל אי לקייץ.. עם אוליבר, בגלל הסרט שלהם.

ד י י ז י

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

פייסי בוגד באודרי??? עם מי?? וג´ואי עוזב את צ´ארלי בשבילדוסון? (טוב , א זה ידעתי , אבל מפליא לשמוע כל פעם מחדש..) לממממה? בטח בעונה הבאה הם יפרדו והיא תהיה נטולת צ´ארלי!!!

LillipooT

New member
אני יודעת.. מזעזע.. ../images/Emo58.gif

אני .. אישית.. רציתי לרצוח את פייסי כשראיתי את זה! הוא בוגד בה עם הבוסית החדשה שלו (במסעדה).. היא באה אליו בלילה והם שותים שמפניה.. הגאון משאיר את הדלת פתוחה ואודרי בדיוק באה.. זה כזה עצוב!! פייסי רץ אחרי אודרי.. היא צוכקת עליו ונפרדת ממנו.. אחר כך, פייסי ברוב חוצפתו, חוזר לשנייה!! וכמעט שוכב איתה!! וכן.. איך אפשר לעזוב את צ´ארלי .. לא ברור!!

LillipooT

New member
לא יודעת........

אבל זה מתחיל להמאס ה-אותו-סיום-כל-עונה

מוגי13

New member
ת´אמת, חשבתי שמבין הטיפוסים

ה-כ-י נאמנים זה פייסי. וואו, איזה אכזבה מצפה לפייסי. ובכלל מי היה מאמין.. אי אפשר להאשים רק את האלכוהול.. האלכוהול - מוציא את האמת לאור.. זה מה שאומרים.. הוכחה נוספת לאלכוהול.. זוכרים שדוסון ואנדי בפאב שרים ´דה בלוז´ והוא מגיע למסיבת יומולדת שלו שיכור..(HE´S IN, HE´S OUT).. המילה אחת (החטא ועונשו) א-כ-ז-ב-ה-! ואיך תגידי לי איך!!!! אפשר לסלוח למישהו שבוגד בך!! מה אודרי חושבת לעצמה. ועליה אני כועסת!!!!! אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה-!! אורית

LillipooT

New member
גם אני הייתי בשוק..................

פייסי באמת אמור להיות נאמן... ומה שהוא עשה ממש ממש חצוף! עם ההיא לא הייתה מפסיקה אותו הם היו שוכבים

LillipooT

New member
חכי עד שתראי

תמונות..... ואת הפרק... אני יביא לכם תמונות כשיהיה לי זמן, בסיידר?? *לא לבעלי לב חלש*

למעלה