מישהו יודע?!

מישהו יודע?!

לאן טריסטן הלך והאם הוא יחזור??? עוד מעט הוא כבר לא יהיה בדוסון והוא כבר לא בבנות גילמור מה אני יעשה בלעדיו?

BlueyedQT

New member
טריסטן הלך ולא יחזור. ../images/Emo10.gif

צ´אד העדיף לשחק את צ´רלי בדוסון קריק...
אישית אני הייתי מעדיפה אותו בשניהם..
בנתיים את יכולה להצטרף לכל שאר הבנות שבורות הלב בפורום דוסון..

לאנה

New member
צר לי לאכזב אותך.

אבל הוא לא חוזר לב"ג, לפחות לא בשלב זה. בקשר לדוסון אין לי מושג.

אני יודעת, אני יודעת...

אבל, היי, תסתכלו על זה ככה, מיום שבת מתחילים שידורים חוזרים של העונה הראשונה של ב"ג, מה שאומר שביום שבת הבא נוכל לראות את צ´אדי שוב!!!!!! נ.ב - אממ... מתי בדיוק הוא עוזב את דוסון? *מכינה את הממחטות. אמממ... מישהו אחר בכה כשטריסטן עזב? או שאני פשוט מוזרה? וזה היה עוד לפני שבכלל הייתי טרורי*

אני לא יודעת בידיוק מתי

אני לא יודעת בידיוק מתי הוא עוזב את דוסון בכל מקרה נראה לי שזאת העונה האחרונה של דוסון לא?

לאנה

New member
אין לי מושג מי הם............

אבל אני יודעת שהם אנשים בעלי מזל - הם ליד צ´אד. הם נוגעים בצ´אד. הם מצטלמים עם צ´אד. איי הייט דם.....

חחחח...

איך עברת כזה ממסקנה למסקנה... חחח... עזבו... חחחח *פורצת בצחוק היסטרי ללא שום סיבה נראית לעין. שנייה, שום סיבה... נראית לעין... ללא... לא! הרגע כתבתי ש*ללא* שום סיבה נראית לעין! התכוונתי, *בגלל* שום סיבה נראית לעין. א משהו כזה. אוי ואבוי אני מדברת אל עצמי... שוב!*

לאנה

New member
גברותי ורבותי!

קישור לפנפיק ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה. ול - mgirl - את רואה שיש פנפיקים של ב"ג באנגלית?

הו, תודה סיס ../images/Emo13.gif

נ.ב - מה זאת אומרת? יש אלפי פיקי ב"ג באנגלית. מה לדעתכם אני עושה בחודש האחרון? (אוקיי, נשמעתי כל כך חסרת חיים הרגע)

היי, קראתי את זה כבר...

אני קוראת לפי הסדר (עכשיו אני איפושהו בa-f) אז קראתי כבר
סיפור יפה! גרסיאס אניוויי (אוקיי, שילבתי הרגע שלוש שפות...) נ.ב - אם זאת נחשבת הודעת צ´אט, אז סליחה. אוי ואבוי אני חייבת להתגבר על ה Chat-aholic-ness שלי.

לאנה

New member
אני לא הולכת לפי הסדר...........

עם אני רואה משהו ארוך ומעניין אני קוראת אותו. אבל בסופו של דבר אני יקרא את הכל, כי אני פשוט לא יעמוד בזה. קראת כבר את הפנפיק האידיוטי שסיפרתי לך עליו? או.קיי, אנשים יקרים, מה עושים כדי להחיות את הפורום?

מממ... לא....

מה היה השם שוב? (משהו עם סטארס הולו, נכון?) נ.ב - פתחתי שירשור כתגובה לשיעמום
נ.ב2 - זה לא נחשב הודעת צ´אט, נכון? כי אנחנו כן מדברות על נושאים שקשורים לב"ג... אבל מצד שני... אויששששששששששששש... זה קשה, הקטע הזה של הגמילה...

חחח...

אהבתי את השם של הקישור....
*הולכת לקרוא ללא הרבה חשק בהתחשב בביקורת שלך עליו-ואוו זה היה ** ארוך*

למעלה