מישהו יודע...?

infatuation

New member
מישהו יודע...?

מישהו יודע מי היה החבר שהאחרון של אלאניס? או פרטים אחרים בנושא?

j u n k

New member
כמובן...

איף אפשר שלאלהתעניין בחיי האהבה של הבן אדם האומלל הזה...שמאס מחיי אהבה ? אמממ כרגע היא יוצאת עם אריק מלהקתה הנוכחית (מנגן בבס) קבל תמונה שלו -------> ככל הידועלנו היאיצאה עם דאש לפני כן (הופיע איתה בקליפ של סו פיור)

j u n k

New member
הודעה פומבית...

חברים לי נמאס מהמקלדת שלי... ישליבעייהעםהרווחשפועלמתישבאלו.... תרגום: יש לי בעייה עם הרווח במקלדת שפועל מתי שבא לו. סלחו לי על הדילסלקטיות מקווה לקנות חדשה בקרוב.

AdiBaba

New member
בין דש לאריק היה לפחות עוד אחד

הסופר המכוער והזקן שהיא כתבה עליו את "סורנדרין".

j u n k

New member
אוי נכון!!!!!! איכססססססססס

יש לי תמונה שלו אני אפרסם אותה מחר , הייתי בשוק שראיתי את הסבא הזה.. איך היא יצאה איתו מה יש לה מהבחורים הזקנים האלה?

AdiBaba

New member
מה פתאום?

היא יצאה איתו לא מזמן (לפני איזה שנה וקצת) ואת hc היא כתבה לפני איזה 4 שנים. היא היתה בת 14-15 בסיפור של השיר. זה על מישהו שהיה קשור איכשהו לקריירה שלה. בגיל 27 היא קצת יותר מבינה משהו מהחיים ואם היא יוצאת אם מישהו זקן זה מבחירה חופשית ומוחלטת. היא אישה חזקה. לא מישהי שינצלו אותה בגיל כזה.

אייייייכס!! ../images/Emo5.gif (רגע לפניי ההקאה)

הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מכוער\מפחיד\יצור\
. מה לעזאזל חשבה אלאניס שהיא יצאה איתו!!!!! זה היצור שיצא עם אלאניס:
או שזה זה
או שהוא פשוט זה
. אלאניס, תתיעצי עם מישהו לפניי שאת יוצאת עם כאלה...

AlanisJunkie

New member
אוי, כמה שאנחנו שטחיים.

אבל אין מה לעשות, יש דברים שלא נסלחים.

AlanisJunkie

New member
היי ג´אנק!

גיליתי סוף סוף מה גרם לי לכל הניתוקים!!! זה האייסיקיו הארור. אז מעכשיו אני לא יכול להשתמש בו...

j u n k

New member
../images/Emo7.gif *על סף בכי*

no more stupid talks in the middle of the night...

למעלה