מישהו יודע?

ק ר ח

New member
מישהו יודע?

מה קורה עם דרה הוא לא אמור להוציא איזה אלבום פרישה או משהו? איפה MED DOG??? איש המבזקים?

Y.L.N

New member
אגב...

מישהו יודע מה עם הדיסק של ראקים שאמור לפי מיטב ידיעתי לצאת באפטרמאת´

Mad-DawG

New member
מבזק הבזק של MED DOG

חברת מוטאון רקורדס (MoTown Records) תוציא בקרוב (30 לחודש זה) דיסק מיוחד ובו 40 קטעים שלא פורסמו עדיין, החל משנות ה60 ועד ימינו אנו. בין הענקים שיופיעו בדיסק המיוחד הזה, ששמו יהיה A Cellarful of Motown: Marvin Gaye, The Temptations, Gladys Knight and The Pips, the Isley Brothers, Martha and the Vandellas, ו- the Marvelettes.

Mad-DawG

New member
והרי ידיעות שהתקבלו זה עתה

סיטקום בכיכובו של נלי מתבשל במרתפי ערוצי הטלוויזיה בארה"ב. אלבומו של נלי מכר עד כה 340,000 בארה"ב ומצמצם פערים במהירות הבזק הוא אמינם שמכר 231,000 בידיעה שפורסמה כאן, בפורום זה ממש, מודיעים שטייס מטוס הססנה שהתרסק, והרג איתו 7 נוספים (אלייה נמנית בינהם) נשפט 12 יום לפני הטיסה לשלוש שנות מאסר על תנאי על אחזקת סמים. ובגופתו נמצאו שרידי קוקאין ואלכוהול. סליק ריק נמצא כרגע במעצר במחלקת ההגירה של ארה"ב. וזה סוף החדשות מפי עמית madawg

הדיסק של דרה יצא בתחילת 2003..

והוא נקרא D.E.T.O.X וגם הדיסק של ראקים יצא בקרוב אולי לוקח לו הרבה זמן להוציא אותו כי הוא רוצה להגיע לשלמות של מאסטר

Y.L.N

New member
מה שלא גרם ל2 הדיסקים האחרונים שלו

להיות כאלה...בתור מעריץ גדול של ראקים כואב לי להגיד שהם היו זבל

בוא נקווה שהדיסק יהיה מה שציפינו

ושלא נתאכזב!! אני יודע שבדיסק יהיו הפקות של dre & dj quik...

Ambitionz

New member
אני מרגיש שזה הולך ליהיות משהו ענק

וחדש, אולי ישנה את פני ההיפ הופ נכון לעכשיו, שילוב של דרה, קוויק והליריסיסט הכי טוב שיש ראקים. אלו הציפיות שלי, ולפי דעתי שני האלבומים האחרונים של ראקים דוקא היו טובים... ובקשר לדרה, הייתי רוצה, דוקא, בגלל שזה האלבום האחרון, שהיה עושה אלבום כפול - אלבום אחד יהיה האלבום עצמו, והשני חידושים לשירים ישנים, גם מ NWA... סתם רעיון שיש לי...

bboy tb

New member
לפי מה שאני שמעתי....

בהופעה של ראקים לפני כ4 חודשים בריסטייל סשן הוא שר קטעים חדשים מהדיסק שלו...ולפי מה ששמעתי מהאנשים שהיו שם הם ממש על הפנים... מה קרה לו שהוא הולך לדרה?!

Ambitionz

New member
אם אני לא טועה ב 92 דרה אמר שהוא

רוצה לעבוד איתו...ואחרי 10 שנים זה קורה... ומפתיע אותי מה שאמרת על ההופעה...אולי הם היו בסוף ולא שמעו :) ? מקווה שיהיה מצויין ולא יאכזב...

bboy tb

New member
אחי...אתה יודע מה זה פריסטייל סשן?

זה מן אירוע של בי בויז שנמשך השנה כ3 ימים אם אני לא טועה (שכחתי קצת) קיצר...בהופעה רובם התאכזבו שהוא שר דברים חדשים שלא אהבו ולא את הישנים והטובים.... לדעתי השילוב עם דרה הוא טעות..אבל זו דעתי

למעלה