מישהו יודע איך אומרים באנגלית "ברומא התנהג כרומאי"? כלומר מה הפתגם האנגלי בעל אותה המשמעות?
S stkachov New member 12/12/09 #1 מישהו יודע איך אומרים באנגלית "ברומא התנהג כרומאי"? כלומר מה הפתגם האנגלי בעל אותה המשמעות?
ה הפיה בלבן היחידה New member 12/12/09 #3 הפתגם: ברומא התנהג כרומאי." פירוש אפשרי: תמיד פעל על פי נורמות המקום בו אתה נמצא.
ה הפיה בלבן היחידה New member 13/12/09 #7 הוא רצה את המשמעות זה גם קשור לפירוש. נ.ב. תפסיק להיות כזה תוקפני, מה קורה לך?
D deathcaster New member 13/12/09 #12 לא לא לא את פשוט יותר מדי פגיעה ורגישה והודית בעצמך כל כך לא פעם בפומבי כאן בפורום אז היה לך מקרה קטן של חוסר הבנת הנקרא..... לא קרה כלום.... קרה לי קרה לכולנו..... יקרה לי יקרה לכולנו...
לא לא לא את פשוט יותר מדי פגיעה ורגישה והודית בעצמך כל כך לא פעם בפומבי כאן בפורום אז היה לך מקרה קטן של חוסר הבנת הנקרא..... לא קרה כלום.... קרה לי קרה לכולנו..... יקרה לי יקרה לכולנו...
ה הפיה בלבן היחידה New member 13/12/09 #13 אז מה? נכון שזה סובייקטיבי, אבל כפי שאמרתי לך הרגשתי מידה של תוקפנות ממך כלפיי בהודעה הזאת. לא בא לי לדוש בזה עוד.
אז מה? נכון שזה סובייקטיבי, אבל כפי שאמרתי לך הרגשתי מידה של תוקפנות ממך כלפיי בהודעה הזאת. לא בא לי לדוש בזה עוד.
D deathcaster New member 14/12/09 #15 "הוא לא ביקש פירוש אלא תרגום" זה לא משהו שמעיד על תוקפנות אבל בדבר אחד את צודקת... התחושה שלך מאוד סובייקטיבית. סבבה, לא נדוש בזה עוד
"הוא לא ביקש פירוש אלא תרגום" זה לא משהו שמעיד על תוקפנות אבל בדבר אחד את צודקת... התחושה שלך מאוד סובייקטיבית. סבבה, לא נדוש בזה עוד
D deathcaster New member 14/12/09 #18 בהחלט ייתכן, אך זה לא רלוונטי לנושא עובדה מס' 1: היתה לך טעות בהבנת הנקרא עובדה מס' 2: המשפט שרשמתי לא היה תוקפני (ואם היה מתווסף לו אייקון דבילי זה לא היה תוקפני ?!)
בהחלט ייתכן, אך זה לא רלוונטי לנושא עובדה מס' 1: היתה לך טעות בהבנת הנקרא עובדה מס' 2: המשפט שרשמתי לא היה תוקפני (ואם היה מתווסף לו אייקון דבילי זה לא היה תוקפני ?!)
ה הפיה בלבן היחידה New member 14/12/09 #19 אוי וואי אני הבנתי בצורה אחרת אותו, קורה. לגבי 2, הוא כן נשמע לי תוקפני. די, סיימנו את זה. שיהיה לך לילה טוב.
אוי וואי אני הבנתי בצורה אחרת אותו, קורה. לגבי 2, הוא כן נשמע לי תוקפני. די, סיימנו את זה. שיהיה לך לילה טוב.
D deathcaster New member 14/12/09 #21 לא יכול להיות זה פורום, את רק יכולה לקרוא ולא לשמוע...... אחרת זה היה הבנת הנשמע