מישהו יודע....

sEEk Skater

New member
מישהו יודע....

מישהו יודע אם יש בתחרות אבטחה??? כי אמא שלי מפחדת שיהיה פיגוע

Bazooka Joe

New member
עזוב אותך מאימא

זה מפחיד אותי.. היה לי חלום לא נעים כ"כ שמגיע לתחרות הזאת עומאר חסן עם חגורת נפץ. אני לא ממשיך מכאן, לא רוצה לפתוח פה לשטן. ובקשר לשאלה שלך, ההגיון אומר לי שבאירוע בעל היקף כזה כנראה תהיה אבטחה. אבל אני לא יכול להגיד לך במאה אחוז.

xflil

New member
אומרים שהם פיתחו שיטה חדשה

הם יורדים לאירועים עם דאונים.....פחחחחח

all arounder

New member
צוחקים צוחקים

העיקר 500 ומשהו הרוגים מתחילת האינתיפאדה........תנו קצת כבוד ותקחו את הענייים הזה ברצינות......כמה שאתם שונאים שוטרים שלוקחים לכם תסקט ומעיפים אותכם תגידו תודה שמגינים אליכם כי בלי שוטרים כבר היו 1000 הרוגים......אז תפסיקו לשחק אותה ואל תגידו לי זה לא יקרה......למות זה לא צחוק......לפחות לא בדרך כזאת.....בלי כבוד.....בלי סיבה

xflil

New member
המממממ.......

אמרתי משהו רע? אתה חושב שאני לא לוקח את זה ברצינות? ואף אחד לא אמר שזה לא יקרה לפחות לא אני וחוץ מזה ה-500 הרוגים האלה זה עבודה שלנו בעקיפין, אבל זה לא פורום אקטואליה אז די

Chomp on this

New member
איזה ילדי דיכאון, תצאו מזה!

אני מודע למצב והכל אבל אי אפשר להפסיק לחיות בגללו, בואו לא נלך לחברים כי יכול להיות שבדרך יתפוצץ עלינו מחבל, בואו לא נלך לסופר כי אולי תדרוס אותנו מכונית.... מה זה השטויות האלו, פשוט צריך להיות קצת יותר זהירים, אנחנו כל כך הרבה שאנחנו יכולים לנטרל אחד כזה לפני שהוא עוד חושב להתפוצץ.....

xflil

New member
מה?!

אמרתי שצריך להפסיק?! אני הראשון שיגיד שיגיד שאסור לזה לעצור לנו את החיים! מה אתה מזיין את השכל?1 איפה אתה רואה שכתבתי כזה דבר או רמזתי?!

all arounder

New member
מישהו אמר שצריך להפסיק לחיות?

מה פתאום בואנה יא שרוט אני נוסע עםפ חברים שלי במקומות שהיו בהם איזה 400000000 פיגועים אני גר בחדרה אחי......אבל אתם צוחקים בקשר לעניין הזה וזה וזה לא במקום בכלל......אז קצת כבוד

למעלה