מישהו יודע

yael0709

New member
מישהו יודע

איך אני מבררת האם יש על הרכב שלי דוחות חניה שלא שולמו. (לא דרך עיריות)

yael0709

New member
מה אתה שח

בגלל זה עכשיו יש לי עיקול על חשבון הבנק? בגלל ששלחו לי ? לא. לא הגיעה אליי שום הודעה.

העיקול

כנראה מעיריית י-ם, יש מספר טלפון של רשות החניה, באתר של עיריית י-ם אפשר למצוא אותו, מתקשרים ומקבלים בפקס את כל רשימת הדוחו"ת, משלמים (אם רוצים) והעיקול מוסר מיידית. אגב, כנראה שאני הפרייאר הלאומי, גרושתי רק אמרה מילה אחת שעיקולו לה את הח-ן בגלל דוחות חניה שלי, ומיד שילמתי. בהצלחה

למיטב ידיעתי אחרי שלא משלמים לעירייה הם

ישר פונים להוצ"לפ ומעקלים סכום מסויים. זה קרה לי פעם אחת שראיתי שביצעו עיקול של סכום מסויים בח-ן הבנק ואח"כ התברר שמדובר בדוח מלפני 4 שנים - שילמתי כמו גדולה. התווכחתי על ההצמדה והריבית פיגורים אבל שילמתי את הקרן + הוצ' מינימלית.

yael0709

New member
אז אוכל להעזר בך

זה דוח שהמגורש עשה, והרכב רשום על שמי. הם עשו עיקול על 1000 ש"ח לחשבון הבנק שלי. למי לפנות?

אז כך - למיטב זכרוני

פונים לבנק ובבנק מביאים לך את מס' התיק בהוצ"לפ וטלפון של מי שמטפל בכך. הם נותנים פרטים על הדו"ח ואז תמסרי להם שזה לא את עשית את הדו"ח. לדעתי אם מדובר בדו"ח חניה ולא מוכח היכן שהוא אצלהם שלא את היית הנהגת זו תהיה בעיה שלך ולדעתי את תצטרכי לשלם זאת מאחר והרכב רשום על שמך אבל מה יש להפסיד?? תנסי. בעיקרון יש מה להתווכח על הריביות והם יכולים להוריד תלוי על איזה משרד עו"ד מהעירייה נפלת. זה גם מאוד תלוי במצב שלך עם האקס. האם הוא מוכן לשלם ולהודות שהוא זה שעשה את הקנס?? בעיקרון לא ניתן להתחמק מכך.

למעלה