מישהו יודע..

moti729

New member
מישהו יודע..

מה נותנת לי אזרחות אמריקאית באירופה? מבחינת הגירה, ויזה ,עבודה, באופן כללי אני לא יכול להיות ספציפי בקשר לאיזה מדינה, אבל כל אחד שיענה על המדינה שהוא נמצא בא ו/או מכיר את החוקים תודה

forglemmigej

New member
דנמרק -כלום

אתה כמו כל מהגר אחר מחוץ לאיחוד וחוקי ההגירה פה בלתי אפשריים כמעט לכל אחד. בניגוד לדעה של האמריקאים על עצמם באמריקה פה אין לזה שום בסיס

jonbaum

New member
אירלנד - אותו כנ"ל

אזרחים אמריקאיים הם פשוט non-EU ונאלצים לעמוד בתור כל פעם על מנת לחדש את הויזה.

TrigATUSA

New member
כנ"ל לבריטניה

אני לא מכיר אף ייתרון של אזרחות אמריקאית על פני אזרחות ישראלית באירופה

Nobilis

New member
בתמצית

בחלק מהמדינות יתכן שתוכל לקבל ויזת משקיע בקלות רבה יותר לעומת אזרח ישראלי, בהשקעה של כמה עשרות אלפי דולרים בעסק מקומי, שמעסיק עובדים מקומיים. פרט לזה, אין הטבות מיוחדות. התהליך להוצאת ויזת עבודה והגירה זהה לזה שיעבור אזרח ישראלי.

roimly

New member
מנצל את השאלה לשאלה דומה

האם לאזרח קנדי יש הקלות כלשהן בהותאת אישור עבודה / ויזה? האם עובדת היות קנדה חלק מה-COMMON WEALTH מעניקה יתרונות בהוצאת אישור עבודה לבריטניה?

Nobilis

New member
תשובה

אז ככה - בתור אזרח קנדי (בהנחה ואתה עומד במספר תנאים, העיקרי שבהם הוא גיל בין 17 ל-30) אתה יכול לקבל אשרת עבודה זמנית, במסגרת תוכנית שנקראת Working Holidaymaker Scheme. כל הפרטים כאן: http://www.ukvisas.gov.uk/servlet/Front?pagename=OpenMarket/Xcelerate/ShowPage&c=Page&cid=1018721068240 פרט לכך, אין הבדל משמעותי בינך לבין ישראלי בכל הקשור להגירה.

cookie9

New member
רשיון נהיגה

עד כמה שידוע לי, רשיונות נהיגה קנדיים (כמו גם אוסטרליים/דרא"פ וכד') ניתן להמיר בקלות לרשיון נהיגה בריטי, ללא הצורך לעבור את כל התהליך המייגע של הוצאת רשיון נהיגה בריטי (תיאוריה+טסט). אבל, כאמור, רשיון נהיגה לא קשור לאזרחות. אם חיית בקנדה ויצא לך במקרה להוציא שם רשיון נהיגה אז הנ"ל יעזור לך מאד.

למעלה